Prima pagină » Cancan » Cu ce se ocupă Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza. De ce s-a spus că va ajunge la divorț

Cu ce se ocupă Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza. De ce s-a spus că va ajunge la divorț

14 oct. 2021, 10:43,
BZI.ro, în Cancan

Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza, se poate mândri cu un CV extrem de interesant. Succesele înregistrate de acesta, în mediul în care activează, sunt greu de egalat. Relația artistei cu antreprenorul a început în urmă cu 23 de ani.

Aceștia erau doi tineri cu mari aspirații când au decis să își unească destinele. Nunta a avut loc în anul 1998, la puțin timp după nașterea fiicei lor Elena.

Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza, este un antreprenor de succes

Andrei Boncea, în vârstă de 49 de ani, a fost pasionat încă din tinerețe de film și tot ceea ce ține de lumea cinematografică. Cu mult curaj acesta a decis să intre în această branșă și să devină producător de film. Odată cu timpul, succcesul acestuia nu a întârziat să apară.

Producțiile realizate de Boncea s-au bucurat de un mare succes, unele fiind făcute în colaborare cu case de producții de la Hollywood. O parte din filmele realizate de acesta au reușit chiar să ajungă în box office. Din anul 1998, Andrei Boncea deține funcția de Director General al MediaPro Pictures.

Puțină lume cunoaște faptul că filme precum ”Modigliani”, ”Callas Forever”, ”Filantropica” sau ”Joyeux Noël”, film nominalizat la Oscar în anul 2006, îl au în spate pe Andrei Boncea. Un alt serial etalon la care a lucrat acesta este “La bloc”, serie care a stabilit un record în ceea ce privește numărul de episoade.

În anul 2014, Andrei Boncea a fost implicat într-un dosar de spălare de bani, în care era implicată și compania MediaPro. Soțul Loredanei Groza a fost chemat la audieri alături de alți 26 de colegi la sediul DNA.

Andrei Boncea nu va ajunge la divorț

Nu de puține ori, în presă, au apărut zvonuri potrivit cărora Andrei Bocea ar divorța de Loredana Groza. Ziarele de scandal ar fi găsit ca motiv al despărțirii celor doi soți faptul că artista a ajuns să pozeze provocator pe rețelele de socializare. Într-un final totul s-a dovedit a fi doar o născocire a presei, iar cântăreața a ținut să spună că are un mariaj fericit lângă un soț extrem de iubitor.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere. Să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine. Să nu îl sufoci și să nu îl controlezi.

Aunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc.”, povestea Loredana Groza.

În trecut Andrei Boncea a fost acuzat de infidelitate. Acesta a fost surprins de paparazzi revistei “CIAO!”, în anul 2005, în compania unei șatene focoase. Jurnaliștii spuneau că Andra Iulia Margină, o tânără care lucra chiar la studiourile MediaPro din Buftea, ar fi amanta soțului Loredanei Groza.

Nimeni nu a confrimat sau infirmat la acea vreme acele zvonuri. Cu toate acestea, Andrei Boncea nu a ajuns la divorț nici atunci și nici acum în ciuda tuturor articolelor de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *