Prima pagină » Cancan » Cu ce se ocupă Adrian, fiul lui Leonard Doroftei, în Canada. ”Nu vreau să lucrez pentru nimeni”

Cu ce se ocupă Adrian, fiul lui Leonard Doroftei, în Canada. ”Nu vreau să lucrez pentru nimeni”

10 ian. 2024, 08:53,
BZI.ro, în Cancan

Adrian, fiul cel mai în vârstă al lui Leonard Doroftei, are o viață prosperă în Canada. El are un mare succes în cariera sa, după ce a decis să plece din România. Adrian Doroftei a obținut un succes remarcabil în cariera sa, dar acest lucru a fost rezultatul unei munci susținute cu greu.

Fiul cel mai în vârstă al sportivului a muncit încă de la o vârsta fragedă, iar acum se bucură de roadele eforturilor sale.

Cu ce se ocupă Adrian, fiul lui Leonard Doroftei, în Canada

Adrian Doroftei a ales să urmeze un drum dificil în viață și nu s-a bazat pe numele tatălui său pentru a obține succesul rapid. El a decis să se descurce singur și să reușească în viață. A ales să plece din România și să nu se mai întoarcă.

S-a înscris la Facultatea de Drept din Canada și, în timpul studiilor, a început să lucreze la cea mai mare companie aeriană de acolo pentru a-și putea acoperi cheltuielile și a economisi bani. Ulterior, a investit în piața de valori, unde a avut noroc și a devenit milionar, iar apoi a început să investească în proprietăți imobiliare cu banii câștigați.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă.”, a declarat cu ceva timp în urmă Adrian Doroftei, potrivit Prosport.ro.

Ce face Leonard Doroftei în Canada

Leonard Doroftei a luat decizia de a părăsi România împreună cu soția și cei trei copii ai săi. A renunțat la tot ceea ce avea în țară, inclusiv la afacerea sa, un restaurant deschis în Ploiești, și și-a încercat norocul în Canada.

Acolo, fostul campion mondial și-a deschis o sală de box, unde antrenează și-și desfășoară activitatea.

Adrian, fiul lui Leonard Doroftei, are un mare succes în cariera sa din Canada, după ce a ales să părăsească România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *