Prima pagină » Cultural » Cu ce se ocupă acum Teo Trandafir și Iuliana Tudor. Cele două vedete s-au reorientat rapid

Cu ce se ocupă acum Teo Trandafir și Iuliana Tudor. Cele două vedete s-au reorientat rapid

06 oct. 2023, 13:47,
în Cultural

După ce au dispărut de pe micul eran, telespectatorii fideli ai Iulianei Tudor și ai lui Teo Trandafir se întreabă cu ce se ocupă acum. Emisiunea „Teo Show” a fost eliminată din grila Kanal. Show-ul a fost difuzat pe postul TV din 2013, iar această schimbare a fost surprinzătoare atât pentru telespectatori, cât și pentru cunoscuta vedetă.

Mulți au considerat că această situație este injustă, având în vedere experiența, profesionalismul și, siguranța, carisma lui Teo.

Cu ce se ocupă acum Teo Trandafir și Iuliana Tudor

La momentul respectiv, Teo nu a oferit multe detalii despre viitorul său profesional, dar în timp, lucruri s-au clarificat și acum lucrează din nou în mass media. Vedeta colaborează acum cu postul de radio Impuls, care face parte din trustul Dogan Media. Din 18 septembrie, Teo Trandafir s-a alăturat lui Mihai Hînda în emisiunea „Bară la bară”, care este difuzată de luni până vineri, între orele 16.00 și 19.00.

„Ne ştim de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru că sentimentul de bine, de relaxare să se transmită şi celor care ne ascultă. Abia aştept să începem o călătorie frumoasă şi vă invităm să fiţi alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a spus Teo Trandafir, înainte de începerea emisiunii, potrivit comunicatului de presă transmis de Dogan Media.

După 23 de ani petrecuți la TVR, Iuliana Tudor a fost nevoită să renunțe la emisiunea „Vedetă populară”. Cu toate acestea, Iuliana a decis să-și folosească experiența vastă acumulată în domeniul folclorului, scenei și divertismentului pentru a-i îndruma pe tinerii care doresc o carieră în această industrie.

Ea va oferi cursuri și îi va învăța pe cei interesați cum să-și dezvolte repertoriul, cum să aleagă un costum tradițional reprezentativ și cum să-și construiască un recital.

„Am constatat în ultimii 20 de ani o nevoie acută de îndrumare în legătură cu tot ceea ce presupune construcția unei cariere în domeniul interpretării folclorului muzical din România. De-a lungul anilor, am primit nenumărate întrebări, atât de la tinerii artiști, cât și de la cei consacrați, legate de conținutul muzical artistic, de conduita scenică, de comunicare și marketing, în general, chestiuni care țin de dezvoltarea unei cariere în lumea folclorului.

De aceea am considerat că e momentul să mă implic. Cred că experiența acumulată în cei 25 de ani de televiziune, timp în care am construit generații întregi de artiști interpreți, reprezintă atuul meu principal pentru desfășurarea unei activități didactice. Din 27 septembrie vă aștept la cursuri, acolo unde ne vom întâlni, ne vom cunoaște și vom construi împreună!”, a anunțat Iuliana Tudor în social media și pe site-ul ei, iulianatudor.com, unde se fac și înscrierile.

Teo Trandafir și Iuliana Tudor au fost scoase din grila posturilor la care lucrau

Teo Trandafir și Iuliana Tudor au fost lăsate pe din afară de șefii televiziunilor la care lucrau de ani de zile. Cu toate acestea cele două vedete s-au reorientat și, acum, reușesc cu brio să facă față noilor provocări.

Teo Trandafir colaborează acum cu postul de radio Impuls, iar Iuliana Tudor își oferă experiența pentru tinerii care își doresc să urmeze o carieră în muzica populară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *