Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cu ce se ocupă acum Daiana de la Insula Iubirii! Cum s-a schimbat viața ei după despărțirea de Rareș

Cu ce se ocupă acum Daiana de la Insula Iubirii! Cum s-a schimbat viața ei după despărțirea de Rareș

14 sept. 2024, 09:00,
în Cancan ultimă oră

Deși s-au întors împreună din Thailanda, după ce au participat la Insula Iubirii, relația dintre ei a luat sfârșit. Iată din ce câștigă bani Daiana acum și ce loc de muncă are!

Daiana și Rareș au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Insula Iubirii. Telespectatorii nu credeau că cei doi se vor despărți curând, având în vedere chimia dintre ei. Iată, însă, că destinul a avut alte planuri pentru ei.

Cu ce se ocupă Daiana, după ce s-a despărțit de Rareș

Fosta concurentă de la Insula Iubirii locuiește tot în Oradea, așa cum se întâmpla și înainte să participe la Insula Iubirii. Daiana Prodan a dezvăluit în urmă cu puțin timp ce loc de muncă are acum.

Aceasta lucrează la un restaurant din centrul orașului Oradea și a mărturisit că și o mare parte din timpul liber o petrece tot acolo. Daiana Prodan a fost recent în vacanță în Grecia, alături de Rareș, dar se pare că între ei nu mai există acum o relație.

Cei doi au trecut peste testul fidelității de la Insula Iubirii, însă au decis ca relația lor să ia sfârșit. Daiana Prodan nu a vorbit despre motivele despărțirii de Rareș și nici el nu a făcut declarații despre separarea de fosta lui iubită, ambii păstrând misterul.

Daiana ar vorbi cu Radu Stoicescu

În interviurile Insula Iubirii, de pe Antena Play, Radu Stoicescu a făcut declarații incendiare despre Daiana Prodan! Cei doi au păstrat legătura după emisiune și el nu exclude să aibă o relație cu ea. Ispita a declarat că țin legătura și vorbesc foarte des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
14 septembrie 2024
14 septembrie 2024