Prima pagină » WoW! » Sfaturi pentru casa si gradina » Cu ce să uzi mușcatele pentru a înflori tot timpul
Cu ce să uzi mușcatele pentru a înflori tot timpul

Cu ce să uzi mușcatele pentru a înflori tot timpul

17 iul. 2020, 15:36,
în WoW!

Îţi doreşti să ai cele mai frumoase muscate? Nimic mai simplu! Trebuie doar să acorzi o importanţă deosebită apei pe care o adaugi în ghivece. Este un truc la care experţii din domeniu apelează de fiecare dată, pentru a se bucura de flori superbe pe tot parcursul sezonului cald.

Este indicat că muscatele, indiferent de specie, să NU fie udate cu apa luată direct de la chiuveta sau din puţ. Apa este indicat că apa să fie fiartă înainte de a o lăsa la decantat. În acest fel, se elimină excesul de floruri care nu le face bine plantelor.

De asemenea, trebuie lăsată la decantat într-un recipient încăpător cel puţin o zi, doua. Ideal este că aceasta să fie păstrată în recipient timp de minim trei zile.

Cei care au posibilitatea să strângă apa de ploaie, este indicat să ude muscatele cu acesta. Este mult mai sănătoasă decât cea de la obinet şi chiar decât de la fântână.

O dată pe lună, în sezonul de înflorire, le poţi adăuga muscatelor puţin îngrăşământ special pentru acestea, pe care îl găseşti în magazinele de profil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *