Prima pagină » Radio » Actualitate » Cu ce probleme se confruntă Vasilică Ceterașu după ce a devenit tată de gemeni. Fiica cea mare este foarte geloasă

Cu ce probleme se confruntă Vasilică Ceterașu după ce a devenit tată de gemeni. Fiica cea mare este foarte geloasă

14 mart. 2023, 11:44,
BZI.ro, în Radio

Deși ar trebui să fie în culmea fericirii, deja s-au ivit primele probleme pentru Vasilică Ceterașu care a devenit tată de gemeni. Amalia, soția sa, a adus pe lume doi băieți, cu toate că cei doi credeau că vor fi fetițe. O reacție bizară a avut fiica cea mare a lui Vasilică Ceterașu, care este extrem de geloasă pe frățiorii ei.

Artistul popular Vasilică Ceterașu a devenit din nou tătic, însă de această dată soția i-a oferit gemeni. Nu a durat mult bucuria celor doi părinți, deoarece fiica cea mare este geloasă pe cei doi băieței.

Probleme pentru Vasilică Ceterașu după ce a devenit tată de gemeni

Cântărețul a fost nevoit să intre în rolul de tătic mai repede decât s-ar fi așteptat, iar nașterea a venit cu ușoare complicații, deoarece au fost nevoiți să schimbe lucrurile pe care le-au pregătit pentru fetițe cu cele pentru băieței. Acesta spune că trece printr-o perioadă extenuantă, dar se declară un bărbat fericit și împlinit. Artistul spune că a fost copleșit de emoții atunci când gemenii au venit pe lume.

„M-am bucurat extraordinar, n-am ştiut ce se întâmplă cu mine, m-a luat total prin surprindere când am aflat că sunt băieţi, când m-a anunţat asistenta de la clinică că am doi feciori. Mi-am dorit ca măcar unul să fie băiat, dar când am aflat că sunt două fete, mi-am luat gândul şi am zis orice, dar să fie sănătoşi. Noi ştiam în proporţie de 80% că sunt fetiţe, chiar şi la ultima ecografie, doamna doctor ne-a spus acelaşi lucru”, a povestit Vasilică Ceterașu.

Dincolo de această provocare, proaspeții părinți s-au lovit de probleme generate de fiica cea mare. Aceasta e geloasă din cauza frățiorilor ei și, în ciuda încercărilor tatălui ei de a o convinge pe aceasta că micuții sunt frumoși, ea consideră că arată precum „doi șoricei”.

„Îi tot spuneam pe drum că sunt mici, că sunt foarte frumoşi, iar când i-a văzut s-a uitat la ei şi a zis «nu sunt frumoşi, zici că sunt doi şoricei, eu sunt frumoasă, eu sunt o prinţesă». Ce mai, a început deja cu gelozii”, a mai spus Ceterașu.

Amalia și Vasilică Ceterașu așteptau fiice

Vasilică Ceterașu a devenit acum tată de băieți. Familia sa aștepta încă două fetițe, dar au primit în schimb doi băieți. Artistul a povestit că a avut un adevărat șoc atunci când a fost anunțat că soția lui a născut băieți. Cu toate acestea, artistul spune că a fost copleșit de emoții.

„M-a luat total prin surprindere când am aflat că sunt băieţi, când m-a anunţat asistenta de la clinică că am doi feciori. Noi ştiam în proporţie de 80% că sunt fetiţe, chiar şi la ultima ecografie, doamna doctor ne-a spus acelaşi lucru.

Am cumpărat toate lucrurile pe roz, pătuţuri, lenjerii pentru pătuţ roz, păturici, body-uri, suzete…totul roz. Amalia şi-a făcut un bagaj, a spălat tot, le-a dezinfectat şi le-a pregătit să le ducă cu ea la clinică. Acum am fost să schimb tot, am cumpărat din nou toate lucrurile pe albastru, urmează să le bag la spălat, le pregătesc şi le duc pe acestea la clinică”, a mai povestit Vasilică Ceterașu.

De asemenea, nici în privința numelor nu au apucat să ia o decizie, cei doi fiind pregătiți cu nume pentru fetițe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *