Cu ce probleme se confruntă Ioana Tufaru, fiica artistei Anda Călugăreanu. Soțul ei este bolnav și nu mai are loc de muncă

31 mart. 2021, 16:24,
în Cancan

Probleme pentru Ioana Tufaru, fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu, după ce soțul ei se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Mai mult, din cauza acestei situații, Ionuț Aramis a fost nevoit să demisioneze, veniturile familiei fiind serios afectate. Totuși, fiica Andei Călugăreanu nu se plânge deoarece poate petrece mai mult timp cu fiul ei Luca.

Pandemia de coronavirus a afectat foarte multă lume, astfel că nici Ioana Tufaru nu a făcut excepție. Așadar, fiicei regretatei artiste Anda Călugăreanu i s-au diminuat simțitor veniturile în această perioadă. Mai precis, bugetul familiei a scăzut serios după ce soțul acesteia a rămas fără loc de muncă. Și aceasta deoarece Ionuț și-a dat demisia după ce medicul i-a descoperit anumite probleme de sănătate, destul de serioase. Totuși, Ioana Tufaru nu se plânge chiar dacă recunoaște că le este greu.

Probleme pentru Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu

Fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu a fost destul de afectată de pandemie și recunoaște că suferă deoarece stă departe de teatru, de scenă și de actori. Cu toate acestea, pe de altă parte, Ioana Tufaru este fericită că poate petrece mai mult timp cu fiul său. Chiar dacă nu merge la grădiniță, copilul e bucuros că poate merge în parc să se joace cu copiii. De asemenea, Ioana face diverse activități cu Luca: desenează, rezolvă puzzle-uri ș.a.

Pe de altă parte, ea recunoaște că se descurcă mai greu cu banii, mai ales că soțul ei nu mai lucrează. Acesta a renunțat la serviciu după ce și-a depistat mai multe boli cronice. Din fericire, aceste afecțiuni sunt ținute sub control iar soțul Ioanei Tufaru ia tratament. Totuși, fiica Andei Călugreanu recunoaște că familia ei încă mai este ajutată de Gigi Becali. Iar în privința planurilor de Paște, Ioana Tufaru a precizat că vor sta acasă ca în fiecare an, vor vopsi ouă și preparate tradiționale.

Soțul ei are un nume fabulos

În urmă cu aproape doi ani, Ioana Tufaru s-a căsătorit cu partenerul ei Ionuț Mardare, bărbatul care îi este alături din 2015 și cu care are un băiețel, devenind astfel doamna Ioana Mardare. Cu toate acestea, partenerul de viață al Ioanei Tufar are un nume fabulos în buletin. Așadar, al doilea prenume al lui Ionuț este … Aramis, cum se numea unul dintre muschetarii lui Alexandre Dumas. Se pare că soția îl alintă deseori în acest fel, spunându-i, drăgăstos, Aramis.

În altă ordine de idei, referitor la ce probleme avea Ioana Tufaru, fiica artistei Anda Călugăreanu, cu privire la greutatea corporală, ea susține că mai are probleme cu spatele. În rest, ea se străduiește să se mențină la 97 kg!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024