Prima pagină » Cancan » Cu ce probleme se confruntă Bianca Drăgușanu. Părinții lui Gabi Bădălău nu ar fi de acord cu sarcina blondinei

Cu ce probleme se confruntă Bianca Drăgușanu. Părinții lui Gabi Bădălău nu ar fi de acord cu sarcina blondinei

12 mai 2022, 11:11,
în Cancan

Probleme la orizont pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-a aflat de ceva timp că este însărcinată cu iubitul ei Gabi Bădălău. Blondina, care mai are o fetiță din relația cu Victor Slav, ar urma să nască gemeni undeva la sfârșitul anului. Cu toate acestea, se pare că părinții iubituluii său nu o agreează deloc pe Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Se vorbește tot mai mult despre faptul că va deveni mămică pentru a doua oară și, de data aceasta, tatăl va fi Gabi Bădălău. Cu toate acestea, se pare că viitorii ei socri nu au primit deloc bine vestea, având în vedere că nu o au la suflet pe blondină.

Probleme pentru Bianca Drăgușanu în relația cu socrii

Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată deja în 10 săptămâni, dar nu a recunoscut nimic legat de această veste. Atât ea, cât și Gabi Bădălău refuză să facă declarații pentru moment, deși este un eveniment cum nu se poate mai fericit pentru o familie, mai ales pentru doi viitori părinți.

Însă în privința declarațiilor, la fel de rezervați sunt și părinții lui Bădălău. Tatăl acestuia a fost contactat și a avut o intervenție la Antena Stars, unde a subliniat că nu are nicio urmă de dispreț sau ură pentru blondină și că tot ce își dorește este ca fiul său să ia decizii înțelepte. Acesta nu a comentat nimic despre eventuala sarcină, dar a accentuat faptul că fiul său ar trebui să își aleagă cu grijă viitoarea soție, o femeie care îi fie alături în orice situație.

Cât despre soacra Biancăi, aceasta ar fi declarat că nu o vrea deloc în familie și nici măcar nu ar avea-o la suflet pe blondină. Vedeta și-ar fi dorit ca mama iubitului său să o cunoască mai bine, să îi dea măcar o șansă. Cu toate acestea, ea nu are de gând să cerșească atenția mamei iubitului dacă ea nu i-o oferă de bunăvoie.

„Mi-aș fi dorit să mă cunoască pentru că daca ar fi făcut-o, m-ar fi îndrăgit pentru că asta spune toată lumea. Cum să mă suporte daca nici măcar nu știe cum sunt. Acum, nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva. Eu am viață mea. Nu mă interesează să le demonstrez nimic, nu cerșesc dragostea și atenția cuiva”, a precizat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu ar fi apelat la fertilizări costisitoare

Până în prezent, Bianca Drăgușanu nu a vorbit nimic despre sarcină, însă apropiații blondinei au început să o dea de gol imediat ce s-a deschis acest subiect. Cei care o cunosc spun că nu ar mai fi așteptat să rămână însărcinată pe cale naturală, motiv pentru care a apelat la fertilizarea in vitro pentru a-și îndeplini acest vis.

Și potrivit unor surse apropiate vedetei, aceste proceduri ar fi costat-o foarte mult, în jur de 100.000 de euro, ea fiind, se pare, însărcinată cu gemeni. Oricum, blondina nu dorește să vorbească despre asta deoarece a mai pierdut sarcini în trecut. Acum, ea se ferește de probleme, astfel că Bianca Drăgușanu vrea să fie sigură că lucrurile decurg normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024