Prima pagină » Cancan » Cu ce probleme s-a confruntat Vlăduța Lupău la ecografie. Artista a fost deranjată de atitudinea medicului

Cu ce probleme s-a confruntat Vlăduța Lupău la ecografie. Artista a fost deranjată de atitudinea medicului

04 mai 2022, 10:09,
BZI.ro, în Cancan

Vlăduța Lupău a povestit recent prin ce experiență a trecut când a mers să facă ecografie, artista simțindu-se jignită de atitudinea medicului. Totodată, interpreta de muzică populară a fost nemulțumită și de suma plătită pentru consultație. Dincolo de toate acestea, Vlăduța Lupău este mulțumită că sarcina evoluează bine, iar copilul se dezvoltă normal.

Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, și jucătorul de fotbal Adrian Rus, care este cu patru ani mai mic, vor deveni părinții unui băiețel în doar câteva luni. Multă vreme, artista a declarat că își dorește copii, astfel că acum dorința i se va îndeplini.

Vlăduța Lupău, probleme la ecografie

Recent, interpreta de muzică populară a dezvăluit în mediul online că, în urmă cu câteva săptămâni, a avut o experiență foarte neplăcută cu un medic ginecolog.

„Am o experiență super nașpa, de acum câteva săptămâni, din București. Am vrut să văd dacă mișcă, dacă e acolo, mi se părea mie că n-am burtă dimineața. Am luat-o și eu la razna, eram și eu panicată. Mi-am făcut o programare. Ajung acolo, medicul nu avea halat. Nu mi-a explicat nimic, doar dacă îl mai întrebam eu ceva din ce mai știam. Mi-a luat și o căruță de bani, vreo 500 de lei, ceea ce, pentru o femeie de rând, mi se pare mult. A vorbit și urât și flegmatic cu mine”, a precizat Vlăduța Lupău.

Cu toate acestea, artista a povestit că anterioara consultație a decurs foarte bine, fiind extrem de mulțumită de doctorița la care a fost. Ba chiar, atunci, la ecografie, Vlăduța Lupău a spus că i s-a părut că-l vede perfect pe bebeluș.

„E foarte important doctorul care-ți monitorizează sarcina. Ultima consultație a fost un succes, însă. Sunt fericită! Bebe e bine și frumos… Am fost foarte mulțumită și foarte încântată de doamna doctor. Mi-a explicat mură-n gură totul. Mi s-a părut că-l văd perfect pe bebe. Mi s-a părut mai că mi-l dă în brațe”, a mai dezvăluit artista.

Anterior, Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini

În aprilie 2022, invitată în podcastul „Fain & Simplu”, Vlăduța a dezvăluit că, înaintea acestei sarcini, a pierdut alte două. Cu toate acestea, la acea vreme, ea nu a dorit să împărtășească această experiență cu nimeni.

„Am avut încă două sarcini care s-au pierdut. (…) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urma acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie, adică minunea să existe. (…) În urma mai multor analize, am descoperit că aveam endometrioză”, a declarat Vlăduța Lupău.

Cu toate acestea, artista nu și-a pierdut speranța și acum, după mai multe tratamente, se poate bucura în sfârșit că va deveni mamă.

„O sarcină îți aduce și cea mai mare fericire, dar și cele mai mari frici sau stresuri, să zic așa. (…) Nu m-am bucurat absolut deloc până să trec pragul de trei luni, să am toate analizele din lume făcute, primite, confirmate că totul e în regulă”, a mai precizat Vlăduța Lupău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *