Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cu ce problemă se confruntă Iustina de la Insula Iubirii, în timpul sarcinii! A cerut ajutorul fanilor

Cu ce problemă se confruntă Iustina de la Insula Iubirii, în timpul sarcinii! A cerut ajutorul fanilor

14 sept. 2024, 18:00,
în Cancan ultimă oră

Iustina Loghin trăiește pentru prima dată expriența de femeie însărcinată, astfel că fiecare clipă de care are parte este o noutate pentru ea. Iată cu ce probleme se confruntă Iustina, de când a aflat că este însărcinată.

Încă două luni o mai despart pe Iustina Loghin de momentul în care își va întâlni pentru prima dată fetița. Deși a avut o sarcină ușoară, fără probleme și a putut să se bucure din plin de fiecare moment, în viața Iustinei Loghin au apărut schimbări!

Cu ce probleme se confruntă Iustina Loghin în sarcină

Iustina Loghin a dezvăluit cu ce probleme se confruntă, de când a aflat că este însărcinată. A observat că, în mod neașteptat, i-a apărut roșeață în obraji, un detaliu care a apărut abia recent, de când este însărcinată.

Starea fostei concurente de la Insula Iubirii este la fel de bună ca până acum, însă acest lucru a pus-o pe gânduri.

Așadar, gândindu-se că această roșeață le apare în obraji femeilor când rămân însărcinate, Iustina Loghin a decis să le ceară sfatul urmăritoarelor sale, întrebându-le dacă și ele au trecut printr-o astfel de situație.

”Mămici, vreau să știu dacă și voi ați avut probleme în timpul sarcinii cu roșeața în obraji? Mă confrunt cu asta”, a spus Iustina Loghin, pe Instagram.

Fosta concurentă își dorește minim doi copii

Fosta concurentă de la Insula Iubirii a dezvăluit că își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Iustina Loghin are planuri mari din acest punct de vedere, alături de Cornel Luchian, pe care a decis să le împărtășească cu fanii!

”Suntem pregătiți să fim părinți. Pentru mine este prima dată când voi fi mamă. Cornel știe cum este să fii părinte. Eu mă imaginez o mamă bună pentru copilul meu, cred că îmi va fi greu la început, pentru că nu știu ce trebuie să fac, cum trebuie să fac, dar cred că mă voi descurca foarte bine. (…) Minim doi copii ne-am dori, eu asta îmi doresc, dacă Domnul ne va da mai mulți…”, a declarat Iustina Loghin, în interviurile Antena Play.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *