Prima pagină » Cancan » Cu ce porecle s-au ales concurenții de la Asia Express. Unele sunt amuzante, altele răutăcioase

Cu ce porecle s-au ales concurenții de la Asia Express. Unele sunt amuzante, altele răutăcioase

11 sept. 2024, 14:22, 1 ,
în Cancan

După prima ediție din această săptămână, s-a aflat cu ce porecle s-au ales concurenții de la Asia Express, din partea surorilor Negoiță. Pentru că au câștigat proba de imunitate, Carmen și sora ei Andreea au primit această sarcină din partea Irinei Fodor. Nu știm dacă toată lumea a fost mulțumită de aliasul primit, cert este că unele sunt amuzante, însă altele, răutăcioase.

Sezonul 7 al emisiunii Asia a debutat pe micile ecrane pe 1 septembrie. Concurenții au fost nerăbdători să se aventureze pe „Drumul Zeilor”, însă așteptările lor au fost cu mult sub ceea ce au întâlnit în prima etapă a competiției. În prima ediție din această săptămână, Irina Fodor, gazda emisiunii, le-a pus pe câștigătoarele imunității să dea fiecărui coleg câte o poreclă. Iată cu ce etichete s-au ales Betty Salam și Selena, iubita lui Victor Slav, dar și ceilalți concurenți.

Cu ce porecle s-au ales concurenții de la Asia Express

În ediția de luni, 9 septembrie 2024, Carmen Negoiță și Andreea, sora ei, au câștigat proba de imunitate. Însă, înainte de a se retrage 24 de ore la relaxare, surorile au mai avut o misiune de îndeplinit, iar Irina Fodor le-a solicitat pentru o ultimă provocare, potrivit Cancan.

Mai exact, acestea au trebuit să dea fiecărui concurent câte o poreclă, urmând ca ei să-și scrie porecla în thailandeză. „Minte ascuțită”, „Acritură”, ”Bombardierul”, „Vulpe șireată” au fost doar câteva dintre aliasurile primite de aceștia.

„Noi să le dăm porecle colegilor noștri de luptă. Unele erau amuzante, altele nu prea. Unele erau ușor răutăcioase. Strategia noastră a fost să începem cu cele care erau drăguțe”, a spus Andreea în timpul testimonialelor.

Aliasurile concurenților de la Asia Express 2024

Prima poreclă a fost cea a Selinei, iubita lui Victor Slav. Aceasta s-a ales cu denumirea de „Bombă sexy”, în timp ce Betty Salam a fost numită „Dulceața”.

Prima poreclă pentru Selina: „Bomba Sexy”.

„Faimosul” este Victor Slav.

„Dulceață” pentru Betty și „Angry bird” pentru Cătălin Vișănescu, soțul ei.

„Sufletul petrecerii” pentru Ioana.

„Eu sunt actritură. Pariu?”, a spus Oana Paraschiv.

„Cinstitul” este Andrei.

„Cap de nori” la Sorin.

„Stea strălucitoare” pentru Nicolai Tand.

„Foarte curajos” pentru Cosmin.

„Bombardieri” pentru Adi.

„Minte ascuțită” pentru Mihai Găinușă.

„Furtuna într-un pahar cu apă” pentru Mane.

„Zgârie brânză” pentru Anca Țurcașiu.

„Mama răniților” pentru Vlad.

„Vulpe șireată” pentru Andreea Samson – au fost poreclele alese de cele două câștigătoare ale imunității.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *