Prima pagină » Cancan » Cu ce avere a rămas Raluca Pastramă după divorțul de Pepe. “Tot ce aveam noi…”

Cu ce avere a rămas Raluca Pastramă după divorțul de Pepe. “Tot ce aveam noi…”

23 oct. 2024, 09:35,
Cezar Bulgaru în Cancan

Raluca Pastramă spune că nu a rămas cu nicio avere după divorțul de Pepe. Tensiunile dintre cei doi au escaladat, după ce au început să își arunce acuzații severe, în contextul în care nu au reușit să ajungă la un acord în privința programului de vizită pentru cele două fiice ale lor, Rosa și Maria.

Raluca Pastramă a explodat de furie în urma declarațiilor făcute de Pepe, care a apărut ca martor în procesul pe care ea îl are în prezent cu fostul soț, Ibrahim Ibru. Această situație complicată a generat un val de reacții și controverse în rândul celor implicați.

Raluca Pastramă a declarat că artistul Pepe ar fi hotărât să se răzbune pe ea prin diverse metode, fără a-i fi clar motivul acestui comportament. În opinia ei, despărțirea a fost una amiabilă, având în vedere că nu a revendicat nimic la momentul respectiv, inclusiv casa sau vreo mașină. Raluca menționează că a rămas cu grădinița pe care o deține, dar continuă să plătească rate către solist pentru aceasta. Ea consideră că Pepe poartă resentimente în urma separării lor, ceea ce complică și mai mult situația dintre ei.

Cu ce avere a rămas Raluca Pastramă după divorțul de Pepe

Raluca Pastramă spune că nu a rămas cu nicio avere după divorțul de Pepe și că a cedat totul la procesul de divorț.

„Pepe se implică în discuția asta murdară unde nu își are locul, dar un ban în plus e binevenit, chit că e pe spatele unui copil mic de doi ani de zile, nu contează, contează să apărem la televizor și să spunem toate mizeriile din lume ca să ne vadă și pe noi lumea la televizor. El nu mi-a donat mie grădinița, eu îi plătesc lui rate. Eu la divorț i-am cedat lui Pepe absolut tot, case, mașini, tot ce aveam noi în perioada aceea și tot ce am construit împreună în cei 9 ani de căsnicie. Eu oricând pot veni și demonstra că eu îi plătesc lui rate lunare la grădiniță.(…) Mie nu mi-a dat absolut nimic Pepe la divorț”, a spus Raluca Pastramă.

Pepe se implică în lupta pe care o duce Raluca cu Ibrahim

Raluca Pastramă a declarat că Pepe a fost citat ca martor în procesul pe care îl are cu fostul ei soț, Ibrahim Ibru, însă, în cele din urmă, artistul nu a fost audiat. Această situație ridică întrebări despre implicarea sa în acest caz, având în vedere că Raluca spera că prezența lui ar putea aduce clarificări în cadrul procesului.

„Pepe a fost citat ca martor, și el, dar și tatăl lui Ibrahim. Judecătorul a acceptat un singur martor, iar ei l-au ales pe tatăl lui Ibrahim. El a venit în postura de martor, știa că va fi martor. Avocatul lui l-a ales pe tatăl lui Ibrahim. Au ales pentru că Pepe nu a participat la relația noastră, nu a fost prieten cu noi în timpul căsătoriei, s-a împrietenit după”, a declarat Raluca Pastramă la Un show păcătos, emisiune prezentată de Dan Capatos.

Raluca Pastramă nu reușește să înțeleagă legătura de prietenie dintre Pepe și fostul ei soț. Ea susține că cei doi s-ar fi unit pentru a o distruge și este convinsă că Pepe este cel care orchestrează aceste acțiuni împotriva ei. Raluca consideră că acest comportament face parte dintr-un plan mai larg menit să-i afecteze viața.

„Pe cine nu surprinde prietenia lui Pepe cu Ibrahim? Da, este cumva ciudat pentru oricine. Toată situația asta este creată de Pepe. Războiul dintre mine și Ibrahim este războiul lui Pepe. Pepe are o dușmănie pe care nimeni nu o înțelege. Se vede și în privirea lui, în felul în care vorbește. Pepe îmi face asta din pură răutate”, a mai spus Raluca Pastramă.

De asemenea, Raluca Pastramă susține că nu a rămas cu nicio avere după divorțul de Pepe și că a cedat totul la procesul pe care l-au avut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`