Prima pagină » Cultural » Cu ce afecțiune a fost diagnosticată Anca Țurcașiu după ce a intrat la menopauză. „Ceva cumplit” 

Cu ce afecțiune a fost diagnosticată Anca Țurcașiu după ce a intrat la menopauză. „Ceva cumplit” 

13 iun. 2023, 14:12,
BZI.ro, în Cultural

Anca Țurcașiu, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a vorbit deschis despre afecțiunea cu care a fost diagnosticată după ce a intrat la menopauză. Cântăreața a povestit că a mers la mai mulți medici și a reușit, în cele din urmă, să își rezolve problema pe cale naturală, fără a apela la medicamente.

Vedeta a fost întotdeauna o persoană sinceră și a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat. Invitată în podcastul Adinei Alberts, Anca Țurcașiu a povestit despre perioada căsniciei cu Cristian Georgescu, divorț și cum, la scurt timp după ce a intrat la menopauză, a primit un diagnostic greu.

Cu ce afecțiune a fost diagnosticată Anca Țurcașiu după ce a intrat la menopauză

Anca Țurcașiu a făcut mai multe investigații și a aflat că a fost diagnosticată cu o inflamație articulară puternică, iar medicii i-au recomandat să scoată din alimentație lactatele.

„După ce am intrat la menopauză am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, deci ceva cumplit. Mi-a ieșit o analiză destul de proastă, vai acum boli autoimune, toată lumea sau cel puțin pe mine m-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala că nu există remediu, acum toți avem aceste boli autoimune. Habar nu am ce înseamnă ele, nici nu prea mă interesează”, a povestit artista.

„ATPO era valoare foarte mare, tiroidită hashimoto. Am ignorat total și m-am dus la mai mulți medici, iar doi dintre cei cinci specialiști în reumatologie mi-au spus să renunț la carne și la lactate. Păi carne eu nu mănânc de 30 de ani, dar lactate? Nu am cum să renunț la lactate, pentru că nu știu să mănânc decât brânză cu brânză, adică eu nu pot să renunț. Unul dintre ei mi-a spus: Bine, treaba dumneavoastră. Și am avut eu așa un moment de… Știi cum e când spune cineva faci ce vrei, dar o să mori, eu îți spun să nu mai faci asta. Și am spus ce ar fi să încerc, eu pot orice pe pământul ăsta”, a spus Anca Țurcașiu.

În cele din urmă, cântăreața a decis să renunțe și la lactate, iar starea ei de sănătate s-a îmbunătățit considerabil.

Anca Țurcașiu și-a dat în judecată fostul soț

Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de  20 de ani, formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. În urma iubirii dintre cei doi a rezultat un fiu, Radu Cristian, în vârstă de 23 de ani. Deși de-a lungul timpului, Anca Țurcașiu alături de soțul său au fost un exemplu de familie fericită, dând dovadă de discreție, acum se pare că lucrurile sunt cu totul altele. Cei doi au divorțat în urmă cu trei ani, iar acum au ajuns din nou în fața instanței de judecată.

Anca Țurcașiu l-a dat în judecată pe fostul ei soț, medicul Cristian Georgescu, pentru a finaliza partajul. În urma divorțului, foștii soți au avut mai multe bunuri de împărțit, însă, nu au reușit să treacă peste neînțelegeri. Astfel, acum, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu se judecă pentru avere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *