Prima pagină » Cancan » Cu ce a rămas soția lui Petrică Mâțu Stoian după moartea artistului. Total neașteptat

Cu ce a rămas soția lui Petrică Mâțu Stoian după moartea artistului. Total neașteptat

11 nov. 2021, 14:23,
în Cancan

Petrică Mâțu Stoian a plecat subit din această lume, la doar 61 de ani. Moartea lui a șocat pe toată lumea și a provocat controverse. În continuare ies la suprafață detalii interesante despre viața lui și de data aceasta și despre fosta lui soție.

După aproape 10 ani de la divorț s-a aflat adevărul.

De ce a divorțat artistul

Petrică Mâțu Stoian și  Carmen Mihaela au divorțat în 2012, după 16 ani de mariaj. Cei doi nu au vorbit prea mult atunci despre acel subiect, dar apropiații au spus că relația lor se răcise considerabil din cauza distanței, având în vedere că artistul locuia la Craiova și soția lui la Târgu Jiu.

Cei doi foști soți nu au ieșit public să vorbească despre separare și au preferat să țină totul pentru ei, dar artistul a vrut să clarifice lucrurile și a precizat că s-au despărțit civilizat și au căzut de comun acord să facă acest pas. Stăteau prea mult timp separați și așa s-au răcit.

„Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Din cauza depărtării, relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi”, spunea regretatul artist.

După divorț, artistul nu s-a uitat la bani și chiar i-a lăsat fostei soții un apartament în municipiul Târgu-Jiu, pentru a se asigura că are tot confortul.

Ce relație avea Petrică Mâțu Stoian cu fosta soție

Totuși, Petrică Mâțu Stoian și Mihaela au rămas în relații bune. Prietena regretatului artist, Niculina Stoican, a făcut dezvăluiri despre relația celor doi de după divorț. Artista a dezvăluit că între Carmen Mihaela și Petrică Mâțu Stoian nu au existat conflicte, astfel că aceștia au păstrat o relație bazată pe prietenie și respect de-a lungul anilor.

„Și ei erau în relații bune, au rămas amici, ca doi oameni normali care pot să-și dea ‘Bună ziua!’, indiferent de ce au hotărât. Ei au rămas în relații bune și n-au existat niciodată conflicte. Că nu s-a făcut paradă cu asta, că nu s-a vorbit despre asta, nu are nicio legătură, dar relația lor a fost impecabilă.”, a declarat Niculina Stoican.

De la Veronica Măgureanu, buna prietena a celor doi, aflăm că fosta soție a lui Petrică a suferit un șoc când a aflat că acesta nu mai este printre noi și acum este în aceeași stare. A stat nedezlipită de sicriul acestuia în timpul funeraliilor și suferința i se citea pe chip, așa cum spune soția celebrului artist Măgureanu.

Veronica a adăugat că s-a retras când a apărut presa, pentru că niciodată nu și-a dorit să fie persoană publică, ci a stat în umbră mereu. Aceasta l-ar fi ajutat la un spectacol pe care l-a susținut în august și atunci ar fi petrecut împreună clipe emoționante, când s-au reunit și se simțeau bine unul alături de celălalt.

„Atât timp cât Petru nu mai este și nu mai poate să vorbească, eu nu am de ce să ies pe post și să vorbesc de omul pe care l-am iubit și divinizat și care mi-a fost soț” Carmen a fost nedezlipită de coșciug, numai când a venit presa, s-a retras. Nu vrea să apară și nu vrea să vorbească. Este o femeie foarte deșteaptă, inteligentă, care vrea să trăiască în mare discreție”, a declarat Veronica Măgureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *