Prima pagină » International » Cu ce a fost prinsă în lenjeria intimă o femeie, la aeroport! Polițiștii s-au crucit când au văzut
Cu ce a fost prinsă în lenjeria intimă o femeie, la aeroport! Polițiștii s-au crucit când au văzut

Cu ce a fost prinsă în lenjeria intimă o femeie, la aeroport! Polițiștii s-au crucit când au văzut

18 sept. 2023, 09:56, 2 ,
în International

Proprietara unui magazin de animale de companie a fost prins după ce a încercat să introducă ilegal mai multe șopârle. Polițiștii au rămas surprinși când au văzut cu ce a fost prinsă în lenjeria intimă o femeie, la aeroport. Femeia în vârstă de 32 de ani avea 15 șerpi vii, 4 centipede gigantice și o șopârlă în timp ce călătorea din Hong Kong către China continentală.

Cu ce a fost prinsă în lenjeria intimă o femeie, la aeroport!

Chen, o femeie în vârstă de 32 de ani, și-a îndesat reptilele în sutien și buzunare, sperând să le transfere în magazinul ei pentru a le vinde mai departe. Femeia a fost oprită de către oficialii vamali după ce avea un comportament ciudat, dând semne de nervozitate și purtând niște haine neobișnuit de mari.

Femeia a fost luată de o parte de către polițiști, iar în urma unei percheziții corporale a rezultat că Chen a reușit să ascundă în lenjeria intimă 9 șerpi regali, 6 șerpi occidentali cu rât de porc, 4 centipede uriașe peruviane și o șopârlă din genul Anolis, toți fiind exotici.

„Animalele au fost predate autorităților competente pentru procesare“, a declarat un reprezentant al Departamentului Vamal.

După ce a fost prinsă de către polițiști, Chen a povestit că plănuia să vândă creaturile la întoarcerea în orașul ei.

„Reptilele erau pentru magazinul, pe care îl am în orașul Foshan. Vânzarea acestora merge foarte bine, există cerere pentru acestea. Tocmai de aceea voiam să le aduc în China. Aceste reptile sunt foarte greu de găsit pe piața chineză și tocmai de aceea am decis ăs le aduc așa. Știam că nu am voie să introduc în țară. Am deja o clientelă pentru acest tip de reptile și se vând la prețuri destul de mari. Mulți clienți doresc să le aibă ca animale de companie sau să le folosească în scopuri medicinale tradiționale“, a menționat Chen, care a a recunoscut că a făcut acest lucru cu succes în trecut, câștigând mulți bani în acest proces.

Reptile extrem de scumpi și periculoși

Unul dintre șerpii rege capturați de Chen – un Lampropeltis – face dintr-o familie de șerpi care poate avea un venin extrem de toxic, mortal pentru oameni.

Centipedul ei peruan, Scolopendra gigantea, este un artropod mare care poate crește până la 25 de centimetri în lungime, cu un venin potențial fatal. Este un carnivor care se hrănește cu insecte mari, viermi, melci, păianjeni, milipede, scorpioni și chiar tarantule, dar și șopârle mici, broaște păsări de mărimea vrăbiilor, șoareci sau lilieci. În 2014, un copil de 4 ani din Venezuela a murit după ce a fost mușcat de un centipede uriaș care era ascuns într-o cutie de sifon deschisă.

Conform legislației chineze, animalele care sunt transportate în și în afara țării trebuie puse în carantină și inspectate de autorități mai întâi pentru a preveni speciile exotice invazive și pentru a proteja securitatea ecologică. Departamentul Vamal nu a precizat cu ce implicații juridice se va confrunta Chen după ce a fost prinsă în lenjeria intimă o femeie, la aeroport, cu mai multe reptile.

Comentarii
  • Eu am in chiloți un șarpe boa, și până acum nu m-au prins la niciun control din aeroport.

  • Doamnele cu veverițe in chiloți de ce nu sunt niciodată depistate la control?
    Cel mai ciudat este că, deși tine de domeniul evidenței, nici măcar „doamnele” care au șerpi in chiloți, nu sunt depistate. Vama română nu își face treabă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *