Prima pagină » Economic Local » CTP Iași a suspendat temporar un traseu de autobuz
CTP Iași a suspendat temporar un traseu de autobuz

CTP Iași a suspendat temporar un traseu de autobuz

16 mart. 2020, 04:00,
Vlad Alexa în Economic Local

Conducerea Companiei de Transport Public Iași a decis ca traseul 51 să fie suspendat temporar. Decizia a venit ca urmare întreruperii circulației trenului Chișinău – Iași (Socola).
Astfel, și circulatia autobuzelor traseului 51 a fost suspendată (Gara Socola – Tudor Vladimirescu – Palatul Culturii – Sala Polivalentă/Tudor Vladimirescu – Palatul Culturii – Podu Roș – Gara Socola) până la începutul lunii aprilie.

Mai mult, ca urmare a anulării zborurilor Viena – Iași și Iași – Viena, vor fi anulate cursele traseului 50 cu plecare la 13:40 de la Gară și 15:45 de la Aeroport.
De asemenea, ca urmare a anulării zborului Iași – Treviso, este anulată cursa traseului 50 cu plecare la 12:05 de la Gară.

A fost lansat un nou traseu

Pe de altă parte, CTP Iași a deschis un nou traseu de transport public în zona Sărărie. Traseul 54 are următorul itinerariu: Târgu Cucu – Str. Sărărie – șos. Sărărie – șos. Ștefan cel Mare și Sfânt – Bulevardul C. A. Rosetti (Podul Cacaina) și retur. Prima cursă a celor două microbuze de pe traseul 54 va fi la ora 06:30, în fiecare zi, cu plecare atât din stația Târgu-Cucu, cât și din Stația Pod Cacaina, iar ultima cursă, la ora 20:00. Primăria Municipiului Iași a introdus noul traseu în programul de transport public, prin curse regulate asigurate de Compania de Transport Public Iași, după ce a fost aprobat în Consiliul Local al Municipiului Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *