Prima pagină » Eveniment-Social » CTP Iași a început distribuirea cardurilor electronice pentru seniori
CTP Iași a început distribuirea cardurilor electronice pentru seniori

CTP Iași a început distribuirea cardurilor electronice pentru seniori

12 aug. 2024, 16:07,
în Eveniment-Social

Acest pas vine în întâmpinarea seniorilor, pentru utilizarea facilităților sistemului de e-ticketing deja implementat, sistem care contribuie la modernizarea transportului public și la îmbunătățirea confortului călătorilor.

Începând de luni, 12 august 2024, o parte dintre seniori sunt invitați să își ridice cardurile, urmând ca, etapizat, toți seniorii să primească aceste carduri. Momentan, invităm la punctele noastre de vânzare călătorii seniori care locuiesc în următoarele zone:

📍 Gară

📍 Munca Invalizilor din Păcurari

📍 Mircea cel Bătrân

📍 Nicolina

Programul de distribuire:

Luni – Vineri, între orele 07:00 – 15:00

Punctul de vânzare de la Gară: 5:30 – 21:30

Cardurile vor fi distribuite conform zonei de reședință a fiecărui beneficiar, pe baza adresei din buletin sau cartea de identitate. În Zona Metropolitană, primăriile locale vor decide acordarea acestor facilități.

În total, CTP Iași va distribui 42.000 de carduri personalizate pentru seniori. Cardul este nominal și va fi eliberat pe baza buletinului sau cărții de identitate.

Instrucțiuni de folosire:

Cardurile trebuie validate la validatoarele portocalii din mijloacele de transport. Validarea corectă se confirmă prin apariția unei bifelor verzi pe ecranul validatorului.

Cardurile SeniorIS vor deveni invalide odată cu ridicarea noilor carduri personalizate.

Procedura de redobândire a cardului în caz de pierdere sau furt rămâne neschimbată și este stabilită de Direcția de Asistență Socială Iași.

CTP Iași continuă punerea în practică a tuturor facilităților pe care le oferă sistemul de e-ticketing implementat deja.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul nostru oficial sau să contactați compartimentul de Relații Publice al CTP Iași.

Contact presă: Compartimentul de Relații Publice

Compania de Transport Public Iași

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *