Prima pagină » Sport » CSA Steaua – Politehnica Iași, final de meci. Poli Iași nu a reușit să marcheze golul egalizator în minutele suplimentare
CSA Steaua - Politehnica Iași, final de meci. Poli Iași nu a reușit să marcheze golul egalizator în minutele suplimentare

CSA Steaua – Politehnica Iași, final de meci. Poli Iași nu a reușit să marcheze golul egalizator în minutele suplimentare

02 sept. 2022, 19:40,
B, , h, , în Sport

CSA Steaua s-a duelat cu Poli Iași în etapa a cincea din eșalonul secund și au reușit să pășească învingătoare, scor 2-1, pe o ploaie torențială la București.

Înainte de meciul direct dintre CSA Steaua și Poli Iași, „militarii” se află pe poziția a șaptea în clasamentul eșalonului secund, având șapte puncte din 12 posibile. De cealaltă parte, oaspeții din această după amiază se situează pe a treia poziție (10p), cu trei victorii și o remiză.

CSA Steaua: Dincă, Balgiu, Bodișteanu, Chipirliu, Corbu, Drăghici, Ghoerghe, Pacionel, Popa, Sabău, Wallace;

Poli Iași: Knoflach, Anton, Cristea, Finică, Harrison, Hunte, Lică, Marchioni, Martac, Roman, Țincu.

Elevii lui Daniel Oprița vin după un succes în Liga 2, scor 3-0 pe terenul celor de la CSC Dumbrăvița, și ocupă locul șapte în clasament. „Militarii” au 7 puncte acumulate în primele patru meciuri și se află la trei lungimi în spatele liderului CSC 1599 Șelimbăr.

Poli Iași este pe locul 3 în Liga 2

De cealaltă parte, Poli Iași este pe locul 3 în Liga 2, iar trupa lui Claudiu Niculescu are 10 puncte acumulate până acum. Moldovenii sunt neînvinși în actuala stagiune, iar în ultimul meci au învins-o pe Concordia Chiajna, scor 2-1.

Golurile gazdelor au fost marcate de Chipirliu (’22) şi Popa (’63), iar oaspeții au punctat prin Plohotniuk (’89).

În urma acestui rezultat, ambele echipe au câte 10 puncte: Poli se află pe locul 3 (golaveraj 7-4), iar Steaua ocupă locul 4 (golaveraj 8-7).

CSA Steaua, din nou în imposibilitatea de a promova în Liga 1

Ca și anul trecut (când nu a putut evolua la barajul pentru promovarea în Liga 1), CSA Steaua nu va putea face pasul spre Superliga.

Conform legii în vigoare, promovarea unei echipe este interzisă dacă aceasta este o societate de drept public.

Cu un buget de aproape două milioane de euro, „militarii” nu au făcut rost de o societate privată care să poată prelua o parte din club și legea nu le permite astfel să promoveze.

Nu vor putea promova nici CSM Slatina, Baia Mare și CSC Dumbrăvița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024