Prima pagină » Local » CS Politehnica Iași a organizat vineri o conferință de presă dedicată formației de rugby care va începe peste două săptămâni partea a doua a campionatului Ligii Naționale
CS Politehnica Iași a organizat vineri o conferință de presă dedicată formației de rugby care va începe peste două săptămâni partea a doua a campionatului Ligii Naționale

CS Politehnica Iași a organizat vineri o conferință de presă dedicată formației de rugby care va începe peste două săptămâni partea a doua a campionatului Ligii Naționale

06 aug. 2022, 11:49, 1 ,
în Local

CS Politehnica Iași a organizat vineri o conferință de presă dedicată formației de rugby care va începe peste două săptămâni partea a doua a campionatului Ligii Naționale. Echipa pregătită de antrenorii Cosmin Rațiu, Mihai Stuparu și Ioan Iftode susține sâmbătă, 6 august, de la ora 11:00, pe Stadionul „Tepro”, o întâlnire de verificare cu Dinamo București, medaliata cu bronz a campionatului din 2021.

„Nu-i vom putea folosi în meciul cu Dinamo pe Găină și David, care se antrenează cu echipa, dar deocamdată îi mai menajăm. Deliu este complet refăcut și va fi bun de joc. Pentru partea a doua a campionatului ne-am propus clasarea pe unul din locurile 1-3 ale play-out-ului. Ne-am despărțit de pilierul Dinu, dar consider că ne-am întărit considerabil în linia I prin transferurile lui Vlad Bădălicescu, Ruslan Dorogan și Marius Tei. Căutăm însă în continuare jucători pentru liniile a II-a și a III-a” – Cosmin Rațiu.

„Am alergat foarte mult în cantonament, acumulările de la munte ne vor fi de ajutor în campionat. Mă simt pregătit pentru duelurile de pe teren, aștept spectatorii să fie alături de noi în număr cât mai mare. Le promitem că vom face tot posibilul să le oferim victoria la fiecare meci, avem nevoie de susținerea lor” – Sergiu Michiduță, vice-căpitan.

„Cantonamentul de la Vatra Dornei a fost reușit, jucătorii sunt deja setați pentru partea a doua a campionatului. Vom continua să vindem bilete virtuale la meciurile de acasă, fiind un prilej pentru suporteri de a-și manifesta sprijinul față de echipă. Cu banii din biletele virtuale deja vândute vom cumpăra materiale pentru antrenament” – Cornel Ghenea, președintele Asociației Județene de Rugby Iași.

„Această echipă n-ar putea exista fără susținerea primită din partea Consiliului Local și Primăriei Iași, le mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături! Formația noastră a demonstrat că se află pe un drum bun, a reușit meciuri spectaculoase și victorii care ne dau speranțe că nu peste mult timp ne vom putea propune să atacăm podiumul Ligii Naționale de Rugby” – Vasile Manole, directorul CS POLITEHNICA IAȘI.

Formația noastră va debuta în partea a doua a campionatului pe propriul teren, cu CS Năvodari. Etapa inaugurală a play-out-ului este programată pe 20 august, dar nu este exclus ca, în funcție de televizări, meciul să se desfășoare pe 21 august, urmând să vă informăm imediat ce va fi anunțat programul etapei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
10 octombrie 2024
10 octombrie 2024