Prima pagină » Culinar » Aperitive » Crochete de cartofi cu carne tocata – reteta de facut la cuptor
Crochete de cartofi cu carne tocata - reteta de facut la cuptor

Crochete de cartofi cu carne tocata – reteta de facut la cuptor

13 ian. 2016, 11:46,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:16265;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Crochete de cartofi cu carne tocata – reteta de facut la cuptor

Ingrediente:

450-500 gr cartofi
150 gr carne tocata de vita
1 galbenus
15 gr unt
20 gr parmezan
250 gr branza
ulei
sare
putina faina alba
1 ou batut

Mod de preparare crochete de cartofi cu carne tocata:

1. Fierbe cartofii, apoi scurge-i de apa si piseaza-i foarte marunt.
2. Dupa ce s-au racit de tot, amesteca-i cu sare, piper, galbenus, carnea tocata si parmezan. Omogenizeaza compozitia.
3. Ia 1-2 linguri din compozitie si modeleaza intre palme. Trebuie sa aiba forma rotunda
4. Pune in mijlocul lor cate o bucatica de branza. Ruleaza astfel incat sa nu se vada branza. Trebuie sa obtii crochete de forma micilor.
5. Trece toate crochetele prin faina alba, pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unge-le cu un ou batut.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 20-25 de minute.
Serveste crochete de cartofi cu carne tocata alaturi de o salata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`