Prima pagină » Titlurile zilei » Criză de râs în sala de judecată! „Văduva neagră” joacă dur după carnagiul din Păcurari. Încearcă să iasă nevinovată: „Avea discernământ” (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Criză de râs în sala de judecată! „Văduva neagră” joacă dur după carnagiul din Păcurari. Încearcă să iasă nevinovată: „Avea discernământ” (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

20 iun. 2023, 02:00, 6 ,
Cosmina PUIU/ Lucian SAVA în Titlurile zilei

Criză de râs în sala de judecată. Adina Iuliana Ghervase, în vârstă de 39 de ani, supranumită „văduva neagră”, joacă dur după carnagiul din Păcurari. Aceasta încearcă să-și apere spatele în fața instanței de judecată, spunând că este nevinovată, deși lucrurile sunt clare. Judecătorii au cerut încă o expertiză psihiatrică a femeii, pentru a fi siguri de rezultat

Audieri fierbinți în cazul femeii supranumite „văduva neagră”. Aceasta a avut o criză de râs în momentul în care a vrut să intervină în proces, iar toți au rămas surprinși de atitudinea ei preț de câteva minute. Zilele trecute s-a împlinit un an de la carnagiu și nu s-au întâmplat lucruri prea mari în ancheta care pare că stagnează din varii motive. Familiile celor decedați în cumplitul accident sunt exasperate de nedreptatea pe care trebuie să o suporte de atâta timp.

„Văduva neagră” joacă dur după carnagiul din Păcurari și încearcă să țină piept acuzațiilor

Haos în sala de judecată. Adina Iuliana Ghervase s-a prezentat la proces cu o atitudine inexplicabilă și îmbrăcată provocător. Aceasta a sfidat toți oamenii din jur, iar rujul de pe buze a fost nelipsit. N-ar părea că o duce rău în Penitenciarul Bacău, chiar dacă a cerut să fie mutată în Vaslui, din motive personale. „Văduva neagră” a încercat să țină piept acuzațiilor și să își susțină nevinovăția, deși nu există altă pistă. Unele detalii o dau de gol.

„Nu-mi pot da seama ce este cu femeia asta. S-a împlinit un an și nu s-a întâmplat nimic, pentru că mereu vine cu câte ceva. Toate detaliile duc spre ea și este clar că ea e vinovata, dar nu recunoaște. Se prezintă cu o atitudine zâmbăreață, nefiind afectată deloc, ca să își apere spatele, probabil. Dar degeaba. Însă se pare că nu are nicio traumă de la cele întâmplate, deși avea discernământ”, comunică una dintre rudele unei părți implicate în proces.

Femeia se află în spatele gratiilor din data de 17 iunie 2022. Șoferița are un copil de 5 ani, care de atunci este în grija părinților ei din Suceava.

Anchetă pe muchie de cuțit?!

Anchetatorii ieșeni susțin că există probe clare că Adina Iuliana Ghervase se afla la volanul autoturismului care a curmat viețile a 4 muncitori de la SC Citadin SA, chiar dacă ea spune că este nevinovată. Aceasta uită un singur lucru. Nu are nicio altă pistă sau variantă pentru cele întâmplate, însă strigă din putere „sunt nevinovată”, după care începe să râdă cât poate de tare. „Văduva neagră” a trecut de două ori pragul Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iași, pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ. Avea, fără niciun dubiu.

Vă reamintim că totul s-a întâmplat în noaptea din 16/17 iunie, când patru muncitori care executau lucrări în Păcurari au fost uciși de o șoferiță care era băută. În urma cumplitului accident, femeia a fost dusă la spital, pentru prelevarea de probe biologice, deoarece polițiștii au constatat că aceasta consumase băuturi alcoolice. Din spital, femeia a reușit să plece pe propria semnătură. Ea a fost găsită de polițiști a doua zi, a fost reținută, iar mai apoi a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

În urmă cu doar câteva zile s-a împlinit un an de la tragicul accident, iar ancheta nu pare să fi ajuns nici la jumătate. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu „văduva neagră” care joacă dur după carnagiul din Păcurari, încercând să iasă nevinovată în fața justiției.

Comentarii
  • Pare a fi o psihopată, fără nici o urma de conștiința sau empatie.

  • De ce tot ii ziceti vaduva neagra?
    Alta e vaduva neagra. Gurista folclorista- aia urata cu spume, care toata viata si-a batut joc de Ciprian de a stat cu chirie ani de zile prin Galata . L-a adus acasa sa faca rate sa-si ia vila mutanta aia neagra si la par si la ochi si la suflet. Nu te-ar mai rabda pamantul de urata lumii ca sperii lumea la spectacole.

  • Duduia trebuie închisă pentru tot restul vieții la grajduri și implicit sechestru pe avere. Cât tupeu și sfidare fata de cei afectați de aceasta tragedie. O fi dat ceva pe nas, înainte de a-s face prezenta la proces!

  • O nenorocita. Pedeapsa pe viata.

  • Sa nu fi in locul ei…cat de nenorocita poti fi sa denigrezi o femeie care sufera…cata ura poti avea pe oameni…

  • Numai faptul ca are morti pe constiinta ar trebui sa o faca sa se caiasca.Daca rade e de dus la fara clanta.Sa stea o viata cu nebunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`