Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Vasiu și Cătălin Stoica se căsătoresc religios. Cum arată rochia de mireasă a vedetei – FOTO

Cristina Vasiu și Cătălin Stoica se căsătoresc religios. Cum arată rochia de mireasă a vedetei – FOTO

07 iul. 2024, 09:20, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Cristina Vasiu și Cătălin Stoica se căsătoresc religios astăzi. Alături de ei sunt prezenți atât familia, cât și prieteni ai cuplului, iar evenimentul se anunță a fi unul cu mare fast. Petrecerea urmează să aibă loc la un restaurant de fițe din Ilfov, unde petrecerea va ține până în zori.

Cristina Vasiu și Cătălin Stoica s-au căsătorit religios ieri. Cei doi s-au pregătit intens pentru ca evenimentul să fie unul de vis, iar invitații sunt așteptați în număr cât mai mare.

Cristina Vasiu se căsătorește cu partenerul ei, Cătălin Stoica

Cristina Vasiu și Cătălin Stoica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi s-au căsătorit civil în septembrie 2023, iar acum își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu.

După ce se va încheia slujba religioasă de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, mirii și nuntașii se vor îndrepta către un restaurant din Ilfov, unde petecerea va ține până în zorii zilei. Cristina Vasiu și Cătălin Stoica au anunțat că vor avea în jur de 400 de invitați, iar evenimenul va fi unul cu mare fast în lumea mondenă.

Ținutele mirilor nu pot fi trecute cu vederea, deoarece Cristina Vasiu strălucește în rochia de mireasă. Vedeta a ales o rochie cu mâneci lungi, cu corset, iar în partea de jos mult voal. Trena este una lungă, asemenea unei prințese. În ceea ce privește coafura, Cristina Vasiu a optat pentru un coc elegant.

Prin ce peripeții a trecut Cristina Vasiu înainte de nuntă

Cristina Vasiu și Cătălin Stoica au început pregătirile de nuntă în urmă cu câteva luni pentru a se asigura că totul va fi perfect. cu toate că s-au concentrat pe alegerea unei locații din București, au rămascu prima variantă, cea din Sangov, unde au avut și evenimente în trecut.

În ceea ce privește partea muzicală, cântăreața și-a lăsat soțul să se ocupe, deoarece el lucra, în trecut, la organizarea evenimentelor, astfel că are o portofoliu mare de instrumentiști la care să apeleze. Cei doi s-au sfătuit anterior pentru ca rezultatul să fie unul pe placul amândurora.

”Au mai fost câteva peripeții. Noi ne-am focusat foarte mult pe o locație din București, iar din diverse motive, într-un final, așa s-au așezat lucrurile, așa a vrut Dumnezeu, iată că am ajuns la locația pe care am ales-o deja din Snagov, acolo unde va avea loc petrecerea. Așa s-a întâmplat. Acum o lună am semnat contractul. De obicei locațiile se iau cu cel puțin un an înainte, la noi a fost ceva din scurt. Sunt sigură că peripeții vor mai fi în apropierea evenimentului, cu câteva zile înainte. Nu e cum îți plănuiești, ci cum vrea Dumnezeu”, a mai zis cântăreața.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`