Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Ștefania, schimbare de look spectaculoasă! Cum arată soția lui Speak, după ce a dat o fugă la salonul de înfrumusețare – FOTO

Cristina Ștefania, schimbare de look spectaculoasă! Cum arată soția lui Speak, după ce a dat o fugă la salonul de înfrumusețare – FOTO

09 mart. 2024, 16:40,
în Cancan ultimă oră

Cristina Ștefania este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul de la noi, dar și una dintre cele mai iubite cântărețe din România. De curând, aceasta a dat fuga la salonul de înfrumusețare, acolo unde a decis să facă o nouă schimbare. Iată cum arată acum, iubita lui Speak!

Fără doar și poate, Speak și Cristina Ștefania trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbiz-ul românesc. Cei doi au peste șase ani împreună și relația lor decurge din ce în ce mai bine.

Amintim că, în anul 2020, cei doi s-au logodit în Asia Express, atunci când artistul a decis să facă marele pas în timp ce se aflau în experiența vieții lor.

Cristina Ștefania, schimbare de look spectaculoasă

Cristina Ștefania se numără printre vedetele din showbiz-ul românesc extrem de active în showbiz-ul românesc, astfel că își ține fanii la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară în viața de zi cu zi, dar și cu fiecare eveniment de care are parte.

Ei bine, așa a făcut și de această dată, moment în care iubita lui Speak și-a făcut o nouă schimbare de look.

Mai exact, această a dat iama, de Ziua Femeii, în salonul de înfrumusețare, acolo unde și-a aplicat un set nou de extensii.

Speak și Cristina Ștefania, adevărul despre cererea în căsătorie

De curând, Speak și Cristina Ștefania au făcut dezvăluiri incendiare despre marele pas, și anume evenimentul de nuntă. Potrivit declarațiilor făcute de cei doi, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, se pare că mai așteaptă până la acest pas important din viața lor.

”Eu în general, nu m-am văzut în ipostaza aia niciodată și de aia am zis că e prima și ultima oară. Dacă nu ieșea de data asta, era pa, eu nu mai fac. Aveam în cap că asta e cel mai bun moment, ce să mai aștept, dacă trecem peste asta… Eu le-am zis la fetele alea că poate la aduc inelul înapoi la magazin, era o șansă, le-am spus că îl cumpăr cu flexibilitate, dacă era ceva, ziceam nu, mai rău de atât cât să fie?”, a spus Speak la podcast-ul BADASSMOM cu Giulia Anghelescu, potrivit Antena Stars.

Mai mult decât atât, cei doi pun, în acest moment, mare preț pe carieră, astfel că timpul nu le prea permite pentru a stabili căsătoria, însă, evenimentul va avea loc în viitor, au mai adăugat Speak și Cristina Ștefania.

”Ideea este că noi nu vorbim niciodată despre asta. El mereu are treabă, apoi eu am treabă, spune că nu putem că plecăm într-un proiect, vara asta facem nu știu ce, așa e din an în an. O să fie, dar nu se știe când. Eu cred că nunta noastră va fi de pe o lună pe alta. Există două variante, mică, variante de cinci oameni, părinții, vărul, prietena și atât sau varianta mare de petrecere pentru toată lumea.”, a povestit Cristina Ștefania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *