Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Ștefania, bună de plată! Iubita lui Speak a făcut-o lată și a fost trasă la răspundere de oamenii legii!

Cristina Ștefania, bună de plată! Iubita lui Speak a făcut-o lată și a fost trasă la răspundere de oamenii legii!

23 sept. 2021, 14:27,
în Cancan ultimă oră

Cristina Ștefania a avut parte de o întâmplare, care a pus-o puțin pe gânduri. Și-a parcat mașina neregulamentar, iar oamenii legii au taxat-o imediat! Pentru prima dată, cunoscuta dansatoare a fost amendată. Din fericire, Ștefania n-a fost deloc supărată din acest motiv, ba mai mult a recurs la un gest incredibil, care a amuzat-o mai apoi, când și-a amintit.

Mai exact, tânăra i-a mulțumit polițistului, care a amendat-o, deși spune că nu înțelege de ce a făcut acest lucru. Amuzată de întreaga situație prin care a trecut, Ștefania le-a povestit totul urmăritorilor ei de pe internet.

”Există o primă dată pentru orice și trebuie să imortalizez acest moment în istoria mea. Am luat prima amendă! Nu e moment de fericire, nu înțeleg de ce sunt așa excited, doar pentru faptul că am luat amendă și e prima dată când am luat-o”, a spus Cristina Ștefania, pe contul ei de Instagram.

Cristina Ștefania și Speak, o relație de vis

Cristina Ștefania și Speak se iubesc de ani buni. Între ei există o diferență de zece ani, dar care nu pare să se simtă prea mult. De fiecare dată, cei doi amorezi încearcă să comunice, să găsească soluții pentru problemele pe care le au și astfel, totul merge ca pe roate.

„ Eu am luat foarte multe lucruri bune din vârsta ei și în special asta, cu trăitul clipei. Este fascinant să te uiți la o persoană cum se poate bucura de cele mai mici lucruri pe care viața ți le oferă. Recunosc că eu îmi pierdusem această abilitate, iar faptul că Ștefania este mai mică decât mine cu 10 ani, mi-a renăscut acest sentiment.

Cât despre faptul dacă resimțim diferența de vârstă… da, uneori o resimțim, pentru că ea are foarte multă energie și vrea să facă lucruri de care eu sunt foarte sătul, pentru că le-am făcut când aveam vârsta ei.

Niciodată nu ne certăm pe tema asta și ne înțelegem momentele fiecăruia din viață. Ea este într-un moment al vieții, eu în altul și ne respectăm. Niciodată nu mă voi aștepta ca ea să facă lucruri pe care le fac oamenii la 30 de ani sau invers. Nu îi interzic nimic, și nici ea mie. Suntem prieteni!”, spunea Speak, pentru Viva.

Cine este Ștefania

Ștefania, pe numele real Cristina Ștefania Codreanu, s-a născut pe 25.12.1996 la Galați. Aceasta este o cântăreață română de muzică pop,dansatoare,model,personalitate TV și vlogger.

Este cunoscută în piesele: Aleg să iert, Esențele (feat Nicole Cherry), Prea târziu, Solo un momento, Veneno, GospoDiva, Drinking about you, Timpul (feat Speak).

În prezent are o relație cu Speak. În emisiunea „Asia Express”, în care cei doi au făcut o echipă puternică, Speak, pe numele real Ștefan Sprianu, și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe frumoasa artistă.

Stefania a mai colaborat și cu alți artiști precum Smiley, Randi, Elena Gheorghe, INNA, Rengle, Nicole Cherry.

În 2020 a participat alături de Speak la emisiunea Asia Express. A reușit să iși facă debutul muzical în România, lansând piesa «Drinking about you», piesă care i-a adus notorietate tinerei artiste.

O altă pasiune a Ștefaniei este vloggingul. Are multe clipuri publicate pe Youtube.

Tânăra artistă are aproximativ 800K followers pe profilul său de Instagram. Aceasta are mulți fani care o susțin mereu cu fanpage-uri care mai de care. Primul fanpage al Stefaniei a fost @vibewithstefania

Stefania a pozat pentru revista Touch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`