Prima pagină » Cultural » Cristina Ștefania arată spectaculos și face furori la evenimentele mondene. Ce spune iubita lui Speak despre căsătorie și copii

Cristina Ștefania arată spectaculos și face furori la evenimentele mondene. Ce spune iubita lui Speak despre căsătorie și copii

10 feb. 2023, 09:19, 1 ,
în Cultural

Cristina Ștefania arată spectaculos și face furori la evenimentele mondene. Iubita lui Speak cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se bucură de succes în carieră. Cristina Ștefania și Speak formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton, însă nu au făcut marele pas până acum. Iată ce spune iubita lui Speak despre căsătorie și copii.

Cristina Ștefania arată spectaculos și face furori la evenimentele mondene

Cristina Ștefania se bucură din plin de celebritate și atrage multe priviri atunci când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. La vârsta de 26 de ani, iubita lui Speak se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia. Aceasta își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze provocatoare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Iubita lui Speak a dezvăluit recent care sunt trucurile ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine.

„Nu țin o dietă strictă încerc să mănânc cât mai corect, fără prăjeli, fără mâncare grasă, să mănânc regulat fără să mai sar peste mese. De o lună și ceva am intrat în această rutină de sală și mese regulate și cât mai corecte. (…) Când vine vorba de sală, eu cel mai bine funcționez seara. Încep cu încălzirea care conține puțin streching, după care încep antrenamentul propriu-zis. La final închei cu streching, ceva asemănător ce fac la început de antrenament.”, a declarat vedeta.

Speak și Ștefania trăiesc de mulți ani o frumoasă poveste de dragoste și radiază de fericire împreună. Cei doi nu au făcut marele pas până acum, dar au planuri mărețe de viitor. Un alt cuplu îndrăgit de public este cel format din Gina Pistol și Smiley. Vedeta se menține tânără și arată spectaculos după ce a adus-o pe lume pe micuța Josephine.

De ce iubita lui Speak nu dorește să se căsătorească

Cristina Ștefania și Speak fac furori de fiecare dată când apar împreună în spațiul public. Cei doi nu ezită să își declare public iubirea și își surprind fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze tandre. Deși aceștia sunt împreună de mulți ani, deocamdată nu au planuri de căsătorie.

„Nu m-aș pronunța când vine vorba de asta, ne întreabă foarte multă lume și pe mine, și pe Ștefan, dar consider că toate lucrurile din viața noastră se așază atunci când trebuie. Momentan, nu avem asta în plan, dar dacă e să apară, e bine. Nu ne gândim însă acum la asta real, gen săptămâna viitoare vă anunțăm!”, a declarat aceasta.

Cristina Ștefania are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață care o susține mereu în carieră, dar și pe plan personal. Frumoasa artistă radiază de fericire și se declară o femeie împlinită alături de iubitul ei.

„Speak mă ajută extrem de mult. În tot parcursul meu, Ștefan e 99 la sută trup și suflet acolo pentru mine, face parte din proiectul meu, în aceași măsură ca mine. E super implicat, îi mulțumesc din suflet, dar el știe asta deja. Este cel mai bun lucru din viața mea. Suntem extrem de buni prieteni, asta în primul rând. Suntem foarte maturi în relație. Suntem la un alt nivel de iubire, e cea mai frumoasă relație pe care mi-o puteam dori vreodată, sută la sută!”, a precizat iubita lui Speak.

Cristina Ștefania și iubitul ei, Speak, nu au deocamdată planuri de căsătorie, dar radiază de fericire împreună. Cei doi se dedică în prezent carierei și publicului care îi îndrăgește atât de mult.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *