Prima pagină » Radio » Actualitate » Cristina Spătar, surprinsă în compania lui Tristan Tate. Cum au ajuns cei doi să se pozeze împreună

Cristina Spătar, surprinsă în compania lui Tristan Tate. Cum au ajuns cei doi să se pozeze împreună

26 sept. 2023, 11:14,
în Radio

Îndrăgita artistă Cristina Spătar a fost surprinsă recent în compania lui Tristan Tate, iar fanii acesteia au reacționat pe loc. Și aceasta deoarece milionarul este un personaj controversat, anchetat de autoritățile din România. Mai mult, Cristina Spătar a făcut nunta în această vară, soțul ei tratând-o ca pe o regină.

Cristina Spătar este una dintre cele mai cunoscute artiste din România pe genurile de muzică R&B și dance/pop. Născută în județul Bacău în 1972, aceasta a ajuns să fie supranumită de mass-media românească „regina muzicii R&B”. În prezent, Cristina Spătar este la al doilea mariaj, cu Vicențiu Mocanu, după o căsnicie care s-a încheiat scandalos, în 2016, din care au rezultat doi copii.

Cristina Spătar, surprinsă în compania lui Tristan Tate

Recent, Cristina Spătar și-a șocat fanii de pe rețelele de socializare, după ce, la nici trei luni de la nuntă, s-a afișat la brațul unui alt bărbat. Prezentă la un eveniment monden, artista a atras privirile tuturor celor prezenți atunci când a fost văzută în compania controversatului milionar Tristan Tate.

Zilele trecute, Cristina Spătar a participat, în calitate de artistă, la un restaurant select din Herăstrău. Întâmplarea a făcut ca în locația respectivă să se aflte și controversatul Tristan Tate, aflat în centrul unui imens scandal împreună cu fratele său Andrew. Însă, vedeta nu s-a putut abține și a făcut o poză cu milionarul britanic pe care ulterior a postat-o pe rețelele de socializare spre marea uimire a fanilor săi.

Internauții s-au arătat intrigați de faptul că artista s-a afișat în această ipostază, alături de controversatul milionar britanic. Cu toate acestea, Cristina Spătar a dat de înțeles că a fost vorba de un gest de curtoazie, astfel că fanii ei au trecut repede peste gestul nevinovat al artistei. Oricum, în ciuda acestei apariții neobișnuite, Cristina Spătar și-a găsit în sfârșit liniștea în brațele omului de afaceri Vicențiu Mocanu, care se înțelege de minune și cu cei doi copii ai săi.

Cristina Spătar și-a găsit în sfârșit fericirea și liniștea

După ce a trecut printr-o perioadă neagră a vieții, în urma divorțului de primul soț, acum în viața Cristinei Spătar a ieșit din nou soarele. Iubește și este iubită, ba chiar, mai mult, actualul ei soț o tratează ca pe o regină. Nu în ultimul rând, și copiii ei se înțeleg foarte bine cu Vicențiu Mocanu.

„Se înțeleg foarte bine. Albert, adică Abi, cum îi spune Vicky băiatului, este un mare iubitor de fotbal, joacă fotbal. Au multe lucruri în comun, se înțeleg foarte bine”, a precizat Cristina Spătar.

Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, artista a dezvăluit că după divorțul de primul său soț, a fost nevoită să își ducă copiii la psiholog.

„Am avut norocul să am niște copii foarte înțelegători, chiar dacă au avut nevoie de câteva ședințe bune – mai ales cel mare – la psiholog. În cele din urmă, eu am avut multă răbdare și le-am explicat cum stau lucrurile, cât de firesc posibil. Îți dai seama că trebuie să le explici copiilor cu calm și fără să umilești, să jignești fostul partener. N-am vrut să vorbesc niciodată urât, chiar dacă el n-a fost un domn niciodată cu noi”, a mai spus artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`