Prima pagină » Radio » Actualitate » Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu, nași pentru copilul Georgianei Lobonț. Fanii au reacționat imediat

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu, nași pentru copilul Georgianei Lobonț. Fanii au reacționat imediat

18 iul. 2023, 11:09,
BZI.ro, în Radio

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu vor fi nași pentru copilul Georgianei Lobonț, care anunța de curând că este însărcinată. Cei doi s-au cununat religios în urmă cu mai puțin de o lună iar la începutul anului viitor vor deveni părinți spirituali. Imediat ce Cristina Spătar a dat vestea pe contul de socializare, fanii s-a grăbit să o felicite.

Artistele Cristina Spătar și Georgiana Lobonț sunt la un pas de a deveni foarte apropiate, prin prisma unor legături de familie. În urmă cu mai bine de o săptămână, Georgiana Lobonț și-a anunțat fanii că este însărcinată pentru a treia oară. Artista și soțul ei vor deveni în curând părinți din nou, fapt ce îi bucură enorm, căci își doreau să-și mărească familia.

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu, nași pentru copilul Georgianei Lobonț

Și cum timpul trece repede, cei doi soți au început deja pregătirile pentru venirea pe lume a copilului. Iar primul aspect pe care l-au bifat este acela de a stabili cine le vor creștina cel de-al treilea copil.

Astfel, s-a aflat deja că nașii viitorului bebeluș vor fi tot un cuplu cunoscut, care a avut nunta de curând. Este vorba despre Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu, artista fiind cea care a făcut vestea cea mare publică.

Pe rețelele de socializare, după ce au luat masa împreună și au imortalizat momentul, Cristina Spătar a publicat câteva imagini, alături de un mesaj de suflet, prin care s-a arătat bucuroasă că în curând va fi nașă de botez alături de proaspătul ei soț, dar și că de acum încolo ei vor avea o legătură specială cu celălalt cuplu, format din Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan.

„Alături de oameni dragi sufletului nostru, atât de curați sufletește… și de viitorul nostru finuț. Vă mulțumim dragii noștri ca ați ales să fim nașii îngerașului ce are să vină curând în familia noastră”, a scris Cristina Spătar, pe contul de socializare.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

În fața unei asemenea vești, fanii artistei au reacționat în număr mare. Imaginile cu nașii și finii au adunat sute de like-uri și multe reacții pozitive. Cu toții au fost felicitați, fiind scoasă în evidență frumusețea celor două cântărețe, dar și subliniată minunea care îi va lega de acum încolo.

„Să vă trăiască… dar nu am înțeles… cine e însărcinată, Georgiana? / Felicitării. Să vă trăiască și să fiți sănătoși cu toții / Ce frumos! Să vă bucurați împreună de momente minunate! Doamne ajută! / Frumoase și superbe amândouă”, au fost unele dintre comentariile fanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *