Prima pagină » Cancan » Cristina Spătar și-a surprins fanii pe Instagram. Cu ce se ocupă cântăreața după ce a divorțat

Cristina Spătar și-a surprins fanii pe Instagram. Cu ce se ocupă cântăreața după ce a divorțat

26 nov. 2021, 10:07,
în Cancan

Supranumită și „regina R&B”, Cristina Spătar și-a surprins fanii pe Instagram. Artista atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, dar și în mediul online. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să se fotografieze în ipostaze provocatoare.

În ultima perioadă, Cristina Spătar s-a retras din spațiul public și s-a mutat în Londra împreună cu cei doi copii. Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă cântăreața după ce a divorțat de afaceristul Alin Ionescu.

Cristina Spătar, apariții provocatoare pe Instagram

Celebra cântăreață de R&B este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc. La 49 de ani, vedeta arată spectaculos și se menține în formă. Artista se afișează în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare ori de câte ori are ocazia, spre încântarea fanilor ei. Recent, Cristina Spătar a postat o fotografie pe Instagram în care poartă o ținută sexy cu un decolteu generos. 

Vedeta se declară mulțumită de formele ei perfecte și recunoaște că face mult sport pentru a-și menține silueta. Mai mult decât atât, „regina R&B” are o alimentație echilibrată și este adepta unui stil de viață sănătos.

Într-un mesaj postat pe Instagram, artista se mândrește cu aspectul ei fizic, mărturisind că este încântată de ceea ce vede în oglindă.

„Ce poate fi mai frumos pentru o femeie decât să se privească în oglindă și să fie mulțumită de ceea ce vede, așa cum o fac eu de când merg la sală.”, a scris aceasta pe contul de socializare.

După divorțul de omul de afaceri Alin Ionescu, Cristina Spătar a decis să plece în Londra împreună cu cei doi copii. Din spusele apropiaților, vedeta s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme financiare, iar despărțirea de partenerul ei de viață a afectat-o foarte mult.

Cântăreața vrea să își încerce norocul în afaceri după ce a divorțat 

Viața privată a Cristinei Spătar a fost mereu agitată și plină de evenimente nefericite. Artista și-a pierdut mama pe când ea avea 22 de ani, iar tatăl a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare. După decesul bărbatului, Cristina Spătar și-a găsit liniștea în brațele afaceristului Alin Ionescu.

Cu toate acestea, au apărut probleme în mariaj, iar după câțiva ani petrecuți împreună, cei doi au decis să divorțeze. Cristina Spătar a recunoscut în repetate rânduri că despărțirea de omul iubit a afectat-o foarte mult, fiind la un pas de depresie.

„Ultimii doi ani din căsnicie au fost delicați. Am înțeles mesajul pentru că lipsea foarte mult. Nu l-am înșelat în viața mea. El pentru mine era tot. Eu eram foarte geloasă, aveam un feeling. (…)

Întotdeauna mi-a fost teamă să nu pierd, pe mama, căsnicia, și fix de ce mi-a fost teamă de aia am avut parte. (…) Am stat de vorbă și cu un psiholog. Am vrut să știu cum își explică un psiholog de ce pleacă un bărbat când eu îi duceam micul dejun la pat, de exemplu, și încercam să fiu soția perfectă. L-am dus și pe fiul meu, Albert, la psiholog. Probabil nu am fost destul de înțelegătoare. Am fost geloasă. Dar nu îmi pare rău.”, a declarat „regina R&B.”

După separarea definitivă, artista a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, mult mai tânăr decât ea. Bărbatul care i-a cucerit inima a susținut-o pe artistă în proiectele profesionale, dar în final s-au despărțit.

Afectată de pandemie și de faptul că spectacolele ei au fost anulate, cântăreața a decis să plece în Londra împreună cu cei doi copii. Artista are mai multe proiecte și își dorește să dezvolte câteva afaceri în domeniul imobiliar.

Cristina Spătar își surprinde fanii cu fotografiile de pe Instagram. La 49 de ani cântăreața este mândră de fizicul ei și nu ezită să se afișeze în mediul online în ținute provocatoare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *