Prima pagină » Cancan » Cristina Spătar și-a revăzut sora de Sărbători. Întreaga familie și-a găsit liniștea și alinarea la mănăstire

Cristina Spătar și-a revăzut sora de Sărbători. Întreaga familie și-a găsit liniștea și alinarea la mănăstire

08 ian. 2024, 14:08,
BZI.ro, în Cancan

Cristina Spătar și-a revăzut sora, Narcisa, de Sărbători, ambele găsindu-și alinare la mănăstire, jelindu-și părinții răpuși de cancer. Artista s-a aflat la sfârșit de an, alături de soț dar și de ceilalți membri ai familiei, la Gura Humorului. De menționat că ambii părinți ai surorilor Spătar au fost răpuși de cancer. ultimul fiind tatăl artistei, în 2021.

Orfană de ambii părinți, Cristina Spătar se reculege la mănăstiri sau biserici cât de des poate ea, dar mai ales de Sărbători, atunci când dorul de mama și de tata devine și mai acut. Așa s-a întâmplat și acum, însă solista a avut alături de ea mai multe persoane dragi, care să o aline: soțul, copiii, sora și cumnatul.

Pe mama ei a pierdut-o când avea 22 de ani, iar tatăl s-a stins destul de recent, în anul 2021. Bărbatul a fost răpus de cancer, aceeași boală nemiloasă care i-a răpit și mama. Orfană de ambii părinți, Cristina Spătar s-a refugiat în credință și merge cât de des poate la biserici și mănăstiri. Iar sfârșitul de an a găsit-o într-una dintre cele mai frumoase mănăstiri de la noi din țară, Moldovița.

Cristina Spătar și-a revăzut sora de Sărbători

Artista a petrecut Revelionul în țară, cu întreaga familie, însă nu pe scenă și nici în destinații exotice. Cea supranumită „Regina R&B” ar fi trebuit să meargă cu soțul ei în Dubai, o destinație preferată de multe vedete, dar totul s-a dat peste cap.

În cele din urmă, artista a ajuns la Gura Humorului, alături de soțul ei, omul de afaceri Vicențiu Mocanu. Bucuria solistei a fost și venirea surorii sale în România, Narcisa fiind stabilită în Italia de ani buni. Așadar, masa a fost mare, familia reîntregită și distracția, pe măsură.

„Am intrat în noul an la Gura Humorului. A fost o petrecere în stil tradițional, atipică față de ceea ce facem noi de obicei, cu vițel și purceluși la proțap, mâncare românească multă și bună, deja îmi este frică să mă urc pe cântar.

M-am bucurat să am familia alături, pe soțul meu, care a fost alături de George Simion și Revelionul AUR organizat aici, în Bucovina. Sora mea, Narcisa, m-a însoțit, am fost împreună, ne așteaptă, de altfel, și multe proiecte frumoase împreună. Mă bucur că am reușit să mergem și la Mănăstirea Moldovița, unde a fost foarte frumos!

Am petrecut timp de calitate în familie și asta a fost cel mai important pentru că ne-am încărcat pentru ce ne așteaptă în noul an. Urmează multe planuri și proiecte frumoase! Vă dorim tuturor La mulți ani și să aveți un an bun, prosper, sănătos și frumos! Să vă fie bine!”, a spus Cristina Spătar.

Pentru Cristina urmează multe evenimente frumoase, iar piesele noi sunt deja pregătite în studioul de înregistrări. Vedeta se împarte armonios între viața de familie și cea de artistă și momentan se descurcă de minune. Are și norocul unui soț care o ajută și o tratează ca pe o regină.

Ambii părinți ai Cristinei Spătar au murit de cancer

Parcă a fost un blestem în familia Cristinei Spătar. Artista și-a pierdut ambii părinți și ambii au fost răpuși de cancer. Mama ei, Angela Spătar, s-a stins din viață la 42 de ani din cauza cancerului de colon, după trei ani de chin. A murit în anul 1997, când Cristina avea doar 24 de ani.

„Cea mai mare lovitură a fost atunci când mama s-a îmbolnăvit de cancer și a murit. Am fost lângă ea în toată acea perioadă grea, sora mea era plecată în Italia. Am văzut-o cât a suferit. Era o ființă blândă, nu ne certa, nu ne bătea. Tata nu a fost lângă ea. A părăsit-o. Cred că asta i-a scurtat viața mamei mele”, povestea în urmă cu ceva timp Cristina Spătar.

Tatăl Cristinei Spătar s-a stins în iunie 2021, la nici un an după ce a fost diagnosticat cu cancer ganglionar. Aceeași boală i-a răpus fosta soție, pe mama Cristinei, dar și pe multe alte femei cu care a avut relații după divorț.

„Tatăl meu a încercat mai multe relații, toate ar fi murit de cancer. Cred că e un bestem”, a mai spus Cristina Spătar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *