Prima pagină » Radio » Actualitate » Cristina Spătar și-a dus copiii la psiholog după divorț. Artista a trecut prin clipe teribile în urmă cu 7 ani

Cristina Spătar și-a dus copiii la psiholog după divorț. Artista a trecut prin clipe teribile în urmă cu 7 ani

30 aug. 2023, 13:10,
BZI.ro, în Radio

Cristina Spătar susține că a fost nevoită să-și ducă copiii la psiholog după divorț, deoarece au fost foarte afectați de separare. Artista a trecut prin clipe teribile în urmă cu 7 ani, însă acum și-a găsit fericirea alături de Vicențiu Mocanu. Ce probleme a avut cu fiul ei, Albert, din cauza fostului soț.

Cristina Spătar este o femeie apreciată și puternică, însă perioada de după divorțul de fostul soț nu a putut să o uite. La aproximativ 7 ani de la separare, cântăreața a dezvăluit că a fost nevoită să își ducă cei doi copii la consiliere pshiologică, deoarece despărțirea părinților i-a afectat foarte mult. Iată mărturisirile la care nimeni nu se aștepta!

Cristina Spătar și-a dus copiii la psiholog după divorț

În prezent, Cristina Spătar se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Cântăreața are o căsnicie fericită alături de soțul ei, Vicențiu Mocanu, iar pe plan profesional îi merg toate ca pe roate. Cu toate acestea, trecutul trist pe care l-a avut nu îl poate uita. Chiar și acum, la 7 ani de la despărțirea de cel care i-a fost partener de viață ani la rând, artista a făcut mărturisiri neștiute.

Astfel că a dezvăluit cu sinceritate cum a fost nevoită să își ducă cei doi copii la pshiolog, din cauza faptului că despărțirea i-a afectat foarte mult și pe ei. Totodată, vedeta recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să treacă peste, însă crede cu tărie că divinitatea a ajutat-o. Unul dintre cele mai grele momente trăite de ea a fost atunci când copiii au întrebat-o de ce plânge.

„Nu știu de unde am reușit. Știu că Dumnezeu este cel care niciodată nu lasă mamele și nu le abandonează. Am avut norocul să am niște copii foarte înțelegători, chiar dacă au avut nevoie de câteva ședințe bune, mai ales cel mare, la psiholog. În cele din urmă, eu am avut multă răbdare și le-am explicat cum stau lucrurile, cât de firesc posibil.

Îți dai seama că trebuie să le explici copiilor cu calm și fără să umilești, să jignești fostul partener. N-am vrut să vorbesc niciodată urât, chiar dacă el n-a fost un domn niciodată cu noi. Eu m-am străduit să fac față și să încerc să-i fac pe ei să nu sufere, chiar dacă eu sufeream foarte mult. Ei sunt atât de deștepți încât, atunci când conduceam, mă vedeau în oglinda retrovizoare și mă întrebau: «De ce plângi, mami?». Ca să-ți dai seama cât sunt de deștepți niște copilași”, a mărturisit Cristina Spătar.

Ce probleme a avut cu fiul ei, din cauza fostului soț.

În același interviu, Cristina Spătar a dezvăluit un detaliu trist despre visul fiului ei, Albert. La scurt timp după divorțul de fostul soț, artista a avut ocazia să meargă la sora ei în Anglia, unde băiatul ar fi avut oportunitatea să joace fotbal la o echipă mare, însă nu a primit semnătura de la tatăl lui, astfel că nu a mai fost posibil să plece.

„A trebuit să o iau de la capăt și sora mea m-a sfătuit să vin alături de ea. N-am primit semnătură de la tatăl copiilor, doar așa, ca să-mi facă rău. Îi aranjasem lui Albert. El era căpitan de echipă de fotbal aici, în Crevedia, și îi găsisem acolo contract să joace la o echipă mare de fotbal, în Anglia, cu bursă. Pentru el, era un vis. El visa să ajungă un mare fotbalist, iar tatăl lui i-a înfrânat visul ăsta. Neprimind semnătura, a trebuit să rămân în România și să mă descurc aici”, a mai spus cântăreața.

Chiar dacă nu a putut să plece din România, Cristina Spătar a depus eforturi considerabile pentru a le oferi copiilor cel mai bun trai. S-a reapucat de cântat și a mers la foarte multe evenimente. Cu toate acestea, mulți oameni au criticat-o, spunând că ea nu a avut nimic până în prezent, iar din acest motiv, cântăreața a vrut să lămureasă acest detaliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *