Prima pagină » Cancan » Cristina Spătar este plină de datorii și a plecat din țară. Unde s-a mutat și cu ce se ocupă acum

Cristina Spătar este plină de datorii și a plecat din țară. Unde s-a mutat și cu ce se ocupă acum

01 dec. 2021, 10:51,
BZI.ro, în Cancan

Cunoscuta artistă Cristina Spătar ajunsese să aibă datorii până peste cap și totodată nici nu mai avea un loc de muncă stabil în țară. Și aceasta din cauza pandemiei care a dus la anularea multor concerte sau evenimente artistice. Astfel, cea care odată era denumită „regina muzicii R&B” a luat decizia să părăsească țara.

Înglodată în datorii și fără un loc de muncă stabil, Cristina Spătar și-a pierdut tatăl la începutul verii și a luat decizia să plece din România. Astfel, artista a ales să meargă la sora ei în Anglia, care locuiește de mulți ani la Londra. Mai mult, aceasta i-a promis că o va ajuta să-și facă o carieră în imobiliare.

Cristina Spătar e plină de datorii

Cum pandemia de coronavirus i-a afectat serios sursele de venit, Cristina Spătar nu a mai putut să facă fața cheltuielilor. Prin urmare, artista a acumulat foarte multe datorii și a fost nevoită să ia o decizie pentru a-și crește mai bine copiii. Prin urmare, cântăreața a plecat la Londra unde încearcă să-și găsească un job în imobiliare.

„Toți artiștii o duc rău. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea. Cristina este una dintre persoanele care se află în această situație ingrată. Și anul trecut a fost greu, acum la fel. A cântărit foarte bine lucrurile și a decis să plece din țară. Are pe cineva în Anglia care o va ajuta și deja face demersurile necesare. Nu știm cât de repede sau cât de târziu se va întâmpla. Cert este că ea este foarte hotărâtă și deja merge acolo să se intereseze”, a povestit un apropiat de-al vedetei.

Cristina Spătar a făcut deja pasul spre o altă viață și s-a mutat în Londra, unde locuiește cu sora ei. Narcisa locuiește de mai mulți ani în Anglia și i-a promis că o va ajuta să-și găsească un loc de muncă în domeniul imobiliarelor.

Cristina Spătar s-a despărțit de iubit

Mai mult, la începutul verii Cristina Spătar a anunțat că s-a despărțit de iubitul tinerel, iar momentan sunt într-o pauză.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a declarat fosta „regină a muzicii R&B„.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care vedeta a decis să rupă relația cu iubitul tinerel, însă cei doi au rămas în relații bune. Bărbatul este mai tânăr decât vedeta cu 21 de ani. Cristina a început relația cu Tibi, după divorțul dureros prin care a trecut de tatăl copiilor ei. Rămasă și fără iubit, Cristina Spătar a fost copleșită de datorii, astfel că a ales plecarea din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *