Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Spătar continuă să depindă de fostul soț. Ce nu o lasă să facă Alin Ionescu

Cristina Spătar continuă să depindă de fostul soț. Ce nu o lasă să facă Alin Ionescu

17 mart. 2022, 22:15,
în Cancan ultimă oră

Cristina Spătar și omul de afaceri, Alin Ionescu, au divorțat în 2016, iar din mariajul lor au rezultat doi copii, o fetiță și un băiat. Cu toate că nu mai formează un cuplu de atâta vreme, artista încă depinde de unele decizii pe care fostul partener de viață le ia.

Cristina Spătar este foc și pară pe fostul soț! Solista și tatăl odraslelor sale s-au separat oficial în anul 2016, însă cei doi au păstrat o relație de comunicare pentru copiii pe care îi au împreună.

Din păcate, relația nu este una tocmai bună. Cristina Spătar a declarat recent că Alin Ionescu nu o lasă să plece din țară cu Aida și Albert. Invitată în platoul unei emisiuni de la Antena Stars, interpreta și-a vărsat of-ul.

Cristina Spătar continuă să depindă de fostul soț

„Regina R&B” a explicat că și-ar dori foarte multe să se mute într-o altă țară, pentru a le oferi celor doi copii un alt trai de viață. În schimb, fostul ei soț refuză să semneze actele care i-ar permite acesteia să părăsească România.

Cristina Spătar a povestit că băiatul său este pasionat de fotbal și susține că departe de România ar putea să-și cultive pasiunea. Din nefericire, ea trebuie să aștepte ca cei doi copii să împlinească 18 ani, pentru a putea călători cu ei în afara țării.

„Soțul meu nu vrea să ne dea acordul. Băiatul meu iubește foarte mult fotbalul și mă gândeam că într-o altă țară ar putea evolua frumos, mai mult decât aici. Eu mă consult cu el în orice decizie, dar oricum, dacă nu este să fie, aia e. Consider că în toate este mâna lui Dumnezeu!. Minim 6 ani nu pot să fac nimic, nu pot să părăsesc România cu ei, este imposibil. Cel puțin șase ani trebuie să mai stau aici”, a declarat Cristina Spătar, la Antena Stars.

Vedeta s-a despărțit și de iubitul tinerel

Cristina Spătar este iar singură! Solista nu mai este împreună cu Tibi Vărzaru, iubitul mai tânăr decât ea cu 21 de ani. Vedeta s-a cuplat cu Tibi, după ce a divorțat de tatăl copiilor ei, Alin Ionescu.

„Eu cu Tibi nu mai avem nimic. Nu mai am cu nimeni nimic. Acum sunt singură și neliniștită. Sunt doar eu și copiii. Sunt și mamă și tată. Încerc, mă străduiesc să fac față. Fac drumuri în fiecare zi, merg și îi duc, îi aduc de la școală, le gătesc, le pun masa, strângem masa. Sunt puturoși, sunt obosiți, sunt răsfățați. Așa că tot eu trebuie să fac totul. De multe ori mai clachez, mai cedez, îi mai las așa, dar mereu o luăm de la capăt. Asta e. Mereu le reproșez să ducă farfuria. Ea bombăne, e Berbec. Sunt mofturoși. Au doar ciorba pe care o acceptă. Ne certăm că nu mănâncă”, a spus ea, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *