Prima pagină » Radio » Actualitate » Cristina Spătar are nunta în weekend! Cine sunt nașii și câți invitați va avea

Cristina Spătar are nunta în weekend! Cine sunt nașii și câți invitați va avea

22 iun. 2023, 09:38,
BZI.ro, în Radio

Artista Cristina Spătar are nunta în acest weekend și este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru evenimentul care se anunță fastuos! Cununia religioasă și petrecerea vor avea loc la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al soțului ei, Vicențiu Mocanu. Cuplul va avea 500 de invitați la nuntă, iar nașii, două perechi, sunt din Republica Moldova.

În vârstă de 51 de ani, Cristina Spătar își vede visul cu ochii! După divorțul scandalos de acum 6 ani, e gata să îmbrace din nou rochia de mireasă și numărătoarea inversă deja a început. Chiar în acest weekend, sâmbătă, Regina R&B-ului va face nunta. La finele anului trecut, cei doi îndrăgostiți au spus marele „da” în fața ofițerului de Stare Civilă. Ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă se vor desfășura cu mare fast la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al soțului Cristinei, potrivit LPF.

Cristina Spătar are nunta în weekend

Nunta va fi una cu adevărat fastuoasă, deoarece vor participa mulți politicieni, afaceriști de top dar și nume cunoscute din showbiz. Potrivit unor surse apropiate fericitului cuplu, va fi o mega-petrecere cu 500 de invitați! Iar nașii, două perechi, au fost aleși pe sprânceană și sunt prieteni buni cu mireasa, din zona muzicii.

Este vorba despre Corneliu și Angela Botgros, fiul maestrului Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei „Lăutarii” de la Chișinău, și Ion Paladi și soția acestuia, Veronica, coleg de breaslă și bun prieten cu Cristina Spătar. Cu așa nași, va fi un adevărat regal muzical! De Ion Paladi, unul dintre nașii de cununiei ai artistei, pe Cristina Spătar o leagă mai multe, mai ales că ea este, la rândul ei, nașa băiatului său.

„Noi cu Cristina ne cunoaștem de foarte mult timp. Am făcut cunoștință prin maestrul Nicolae Botgros. Maestrul i-a botezat fetița, am cântat la botez și de acolo s-a pornit toată prietenia noastră. După aceea ne-am văzut prin emisiuni, Cristina l-a botezat pe băiatul meu, Lucian (9 ani), e nașa băiatului nostru și ne știm de atunci.

Anul acesta, pe 28 aprilie, am mers la București la un eveniment, atunci l-am cunoscut pe Vicky. El a rămas să vadă un spectacol de muzică populară frumos, înainte am luat masa în oraș, după spectacol, am luat cina. Era foarte târziu, nu mai aveam unde să mergem și am hotărât să mergem la recepția hotelului. Acolo Vicky m-a luat într-o parte și mi-a spus mai întâi să-i recomand un microfon performant pentru Cristina, apoi i-a venit ideea și ne-a făcut propunerea să fim noi nașii de nuntă. M-a luat prin surprindere. Cristina a început să plângă, s-a bucurat foarte tare”, a povestit Ion Paladi.

Invitați de seamă la nunta Cristinei Spătar

Nicușor Iordan, Gabriel Dumitru, Claudia Ghițulescu, Adriana Bahmuțeanu, Mihaela Gurău sunt prietenii și colegii de suflet ai Cristinei Spătar, care nu vor lipsi de la nuntă. Totodată, vor lua parte la eveniment politicieni dar și afaceriști, prieteni de-ai soțului Cristinei.

Cristina Spătar și milionarul Vicențiu Mocanu sunt împreună de aproape doi ani. Artista a fost cerută în căsătorie într-un cadru unic în Dubai. La scurt timp regina R&B a făcut cununia civilă cu alesul inimii sale.

Cununia civilă a fost într-un cadru restrâns, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu au avut doar nașii și câtiva apropiați prezenți în momentul în care au semnat actele. Nunta, care este peste câteva zile, se anunță spectaculoasă și va fi probabil mai astuoasă decât prima nuntă a vedetei, din 2008.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *