Prima pagină » Radio » Actualitate » Cristina Spătar are doi copii superbi. Fata seamănă cu ea, iar băiatul, cu tatăl său

Cristina Spătar are doi copii superbi. Fata seamănă cu ea, iar băiatul, cu tatăl său

13 apr. 2023, 12:44,
în Radio

Artista Cristina Spătar se poate lăuda cu doi copii superbi, fiica acesteia, Aida, împlinind zilele trecute vârsta de 11 ani. În ceea ce-l privește pe băiat, Albert are aproape 14 ani și este leit tatăl său, Alin Ionescu. Interesant în legătură cu cei doi copii ai artistei este faptul că și-au întrebat tatăl vitreg daxcă nu vrea să-i adopte.

Cristina Spătar a publicat recent imagini emoționante pe Instagram. Pe 10 aprilie, Aida, fiica ei și a lui Alin Ionescu, a împlinit 11 ani și a fost sărbătorită așa cum se cuvine. Fetița seamănă leit cu celebra ei mamă, în timp ce Albert, fratele ei, a luat trăsăturile tatălui.

Cristina Spătar are doi copii superbi

Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat în 2016, iar cu timpul și-au rezolvat și problemele care existau în comunicarea lor. Solista și afaceristul au doi copii minunați, așa că au avut cele mai importante motive din lume să facă pace și să se înțeleagă. Albert va împlini 14 ani în luna octombrie, iar sora lui, Aida, a împlinit 11 ani pe 10 aprilie. Cristina Spătar a publicat pe Instagram și pe Facebook imagini de la petrecerea Aidei, alături de un mesaj emoționant.

„La mulți ani, îngerașul meu drag, fetița mea cuminte! Te iubesc infinit, Aiduț”, a scris Cristina Spătar pe conturile de socializare.

Aida este delicată, frumoasă și pare interesată să devină și ea cunoscută, căci anul trecut a absolvit un curs de modelling.

„Gata! De azi, Aiduța mea e model cu diplomă. A absolvit cursurile Kids Model Academy sub îndrumarea Ralucăi Andrei și mami e tare mândră! Succes pe mai departe, puiul meu! Mulțumim, Cătălin Botezatu și Raluca Andrei”, a scris la acea vreme Cristina Spătar.

Copiii Cristinei Spătar vor să fie adoptați de tatăl vitreg

Totodată, de ceva vreme, a ieșit soarele și în viața personală a Cristinei Spătar. La 50 de ani, cu doi copii și cu un divorț scandalos la activ, Cristina Spătar a început o nouă viață de familie în decembrie anul trecut. Pe 10 decembrie 2022, Cristina Spătar s-a măritat cu un afacerist din Vâlcea, Vincențiu Mocanu, după ce acesta a cerut-o în căsătorie, în Dubai. Cununia civilă a avut loc în București, la Primăria Sectorului 1.

De asemenea, și copiii artistei l-au îndrăgit imediat pe noul lor „tată” și i-ar fi cerut la unison să fie adoptați, ca să îi poarte numele! Dar cine este Vincențiu Mocanu, milionarul care o face fericită pe Cristina Spătar? Bărbatul proprietarul VeroTherm, un producător de polistiren şi mortare uscate din Râmnicu-Vâlcea, afacere pe care acesta a început-o în 1998.

Mai mult, Vicenţiu mai deţine în Vâlcea şi o franciză Lems, un magazin al producătorului de mobilă Lemet din Prahova, fiind, de asemenea, acţionar majoritar şi într-o companie ce poartă numele La Fise, cu activitate în întreţinerea şi repararea autovehiculelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *