Prima pagină » Cancan » Cristina Spătar a trecut printr-un divorț dureros. Ce spune vedeta despre bărbații celebri din viața ei

Cristina Spătar a trecut printr-un divorț dureros. Ce spune vedeta despre bărbații celebri din viața ei

24 nov. 2021, 15:45,
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa cântăreață Cristina Spătar a trecut printr-un divorț dureros. Cea supranumită „regina R&B” a avut o căsnicie frumoasă alături de afaceristul Alin Ionescu, dar separarea definitivă i-a adus multă suferință frumoasei artiste. 

După despărțirea scandaloasă, Cristina Spătar a fost curtată de mai mulți oameni de afaceri. Este surprinzător ce spune vedeta despre bărbații celebri din viața ei. 

Cristina Spătar, la un pas de depresie după divorț

Cântăreața de R&B este extrem de apreciată de public, dar și de colegii de breaslă. Mereu cu zâmbetul pe buze și optimistă, artista a încercat să țină  departe de ochii curioșilor problemele din viața personală.

Cristina Spătar a avut un mariaj longeviv alături de Alin Ionescu și au împreună doi copii pe care artista îi crește singură în prezent. Cei doi se afișau la evenimentele mondene extrem de fericiți, spre încântarea tuturor. Cu toate acestea, în ultimii ani de căsnicie ai vedetei au apărut probleme, accentuate și de gelozia excesivă a Cristinei Spătar.

„A fost o perioadă mai delicată. Ultimii doi-trei ani din căsnicie și am înțeles mesajul, pentru că lipsea foarte mult. Eu am fost doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat în viața mea și nu aș fi făcut asta. Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă. N-am pe nimeni. El și familia lui, pentru mine, erau totul. (…)

Nu-mi fac niciun plan, nimic. Nu mă mai mărit. Asta cu măritatul nu. Cred că hârtia aia nu face decât să împartă niște bunuri la un moment dat sau să pierzi tot.”, a declarat vedeta.

Cristina Spătar a trecut prin momente grele de-a lungul vieții, atunci când și-a pierdut mama pe când avea doar 22 de ani, dar și când a aflat de boala necruțătoare a tatălui ei.

Cu toate acestea, cântăreața a încercat să treacă peste situațiile dificile, dedicându-se celor doi copii și carierei muzicale.

Aceasta este atentă și la aspectul fizic, se menține în formă și face mult sport. Vedeta a trecut de-a lungul timpului prin mai multe transformări după ce a recurs la operațiile estetice pentru a obține un corp de invidiat.

Ce spune artista despre bărbații din viața ei

După divorțul scandalos de Alin Ionescu, Cristina Spătar și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Vărzaru, mult mai tânăr decât celebra cântăreață. Aceasta a recunoscut la acea vreme că a avut parte de susținerea bărbatului care a reușit să îi cucerească inima destul de repede și într-o perioadă dificilă.

„Fix de la divorț suntem împreună. L-am cunoscut cu vreo două luni înainte. M-a încurajat. Eram prieteni. (…) Am devenit confidenți, iar după divorț m-a curtat asiduu, m-a încurajat și am zis de ce nu.

A fost omul potrivit la locul potrivit. E o diferență mare de vârstă între noi. Eu n-am simțit-o ca un dezavantaj. Sincer, nu-mi fac planuri de viitor și nici nu am așteptări.”, a declarat Cristina Spătar la momentul respectiv.

Ulterior, au apărut în presă zvonuri că cei doi s-au despărțit. După ce a fost surprinsă în compania altui bărbat, „regina R&B” a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu Tiberiu Vărzaru. 

Cristina Spătar s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, iar poveștile de dragoste au fost tumultoase. Printre cei care i-au cucerit inima se află Marcel Sârbu, Leo de la Strehaia, italianul Mirco Maschio și Alexander Adamescu. 

După separarea de tânărul Tiberiu Vărzaru, Cristina Spătar a fost surprinsă în compania altui bărbat misterios, dar cântăreața nu a dorit să ofere detalii. Mai mult decât atât, a negat faptul că ar avea o relație cu acesta.

„Persoana cu care m-ați găsit voi este doar un prieten, ne cunoaștem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din București, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu știu, probabil o să ne mai vedem.”, a declarat artista.

Cristina Spătar este în prezent una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă. După suferința provocată de divorțul scandalos, cântăreața se declară pregătită să iubească din nou și să își refacă viața. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *