Prima pagină » Radio » Actualitate » Cristina Spătar a primit cadou un bloc de ziua ei. Artista, răsfățată ca o regină de soțul milionar

Cristina Spătar a primit cadou un bloc de ziua ei. Artista, răsfățată ca o regină de soțul milionar

19 iun. 2023, 09:43,
BZI.ro, în Radio

Cristina Spătar a împlinit 51 de ani și a primit cadou un bloc de ziua ei, din partea soțului milionar care o răsfață ca pe o regină. Artista și-a sărbătorit aniversarea în Bulgaria, alături de partenerul de viață și copiii pe care îi are din prima căsătorie. Dacă în urmă cu câțiva ani, Cristina Spătar trecea printr-un divorț scandalor, acum în viața ei a ieșit soarele.

Cristina Spătar a împlinit 51 de ani pe 17 iunie și nu va uita prea curând această zi. Solista a petrecut în Bulgaria, alături de soțul ei și cei doi copii, iar cadoul aniversar este ieșit din comun. Putem spune că artista a fost răsfățată asemenea unei regine de soțul ei, milionarul vâlcean Vincențiu Mocanu. În prezent, Cristina Spătar duce o viață de vis, după ce, în decembrie 2022, s-a măritat cu un afacerist din Vâlcea, Vincențiu Mocanu. Bărbatul a cerut-o în căsătorie în Dubai, iar cununia civilă a avut loc în București, la Primăria Sectorului 1, potrivit LPF.

Cristina Spătar a primit cadou un bloc de ziua ei

Acum, solista trăiește ca într-un basm. Soțul nu se uită la bani și o răsfață cu surprize extravagante. Șirul cadourilor nu a început acum, ci de De Valentine’s Day, când solista a primit un cadou extrem de costisitor: o limuzină Maybach.

Iar de ziua ei a venit cireașa de pe tort. Aflată în vacanță, în Bulgaria, alături de soț și de cei doi copii, Cristina Spătar și-a publicat fericirea pe rețelele sociale. Potrivit Click.ro, artista a primit un cadou evaluat la 2 milioane de euro: un bloc cu 15 apartamente, cu o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați, în Crevedia, în județul Dâmbovița.

„Sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, copiii sunt mari, toate visele încep să mi se împlinească, pregătesc un album RNB – pop urban, am semnat pentru 12 piese, lucrez la un proiect de folclor cu orchestra Lăutarii. Le promit fanilor mei, în curând, multe surprize, de la muzică ușoară la populară!

De ziua mea, soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de 2 milioane de euro, în contextul în care am deja 8 imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție”, a declarat Cristina Spătar.

Cine este Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar

Cristina Spătar a luat viața de la capăt la 6 ani de la divorțul de omul de faceri Alin Ionescu, cu care are doi copii minunați, pe Albert (13 ani) și pe Aida (11 ani). Cristina s-a măritat cu un afacerist putred de bogat, din Râmnicu Vâlcea.

Vicențiu Mocanu este proprietarul VeroTherm, un producător de polistiren şi mortare uscate din Râmnicu Vâlcea, afacere pe care acesta a început-o în 1998. Recent, Vicențiu Mocanu a vorbit despre planurile lui de extindere. Până la toamnă vrea să deschidă o platformă industrială cu trei fabrici de materiale de construcţii în Otopeni, lângă Bucureşti. Pe viitorul amplasament se vor produce polistiren, mortare uscate, vopsea lavabilă şi vopsea structurată.

Vicenţiu Mocanu mai deţine în Vâlcea şi o franciză Lems, un magazin al producătorului de mobilă Lemet din Prahova, fiind, de asemenea, acţionar majoritar şi într-o companie ce poartă numele La Fise, cu activitate în întreţinerea şi repararea autovehiculelor, potrivit datelor de pe platforma de analiză financiară Confidas.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *