Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Spătar a fost operată de urgență. Cum se simte vedeta: „Copiii au rămas la tatăl lor. Sunt îngrijorați și ei”

Cristina Spătar a fost operată de urgență. Cum se simte vedeta: „Copiii au rămas la tatăl lor. Sunt îngrijorați și ei”

21 iul. 2022, 18:16,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cristina Spătar a fost operată de urgență, după o perioadă în care a acuzat dureri foarte mari de cap și s-a prezentat, în cele din urmă, la spital. Imediat, medicii au decis să o opereze, deși Cristina Spătar amânase de multe ori intervenția chirurgicală din cauza fricii, cum spune ea.

De data aceasta, situația se agravase și nu mai era loc de întors.Cristina Spătar a ajuns la bisturiu, în urma unor dureri mari de cap pe care le avea de ceva timp. A ajuns de urgență la spital și medicul care a consulatat-o i-a pus diagnosticul de sinuzită și i-a recomandat operația cât mai repede.

Cristina Spătar a fost operată de urgență

Cristina Spătar a amânat cât a putut de mult operația pentru că, spune ea, i-a fost frică, dar situația s-a agravat și a trebuit să se lase în grija medicilor de la Urgență.

„Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari! M-am îndopat cu antiinflamatoare. Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu.

Am ajuns la Urgență , mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă! Mi-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă. M-a operat doctorul Zainea, cel mai bun medic, a fost o echipă de medici profesioniști, cărora vreau să le mulțumesc din toată inima! Tot personalul de aici a fost super, condiții excelente! Am stat singură într-un salon privat.

Mi-au făcut anestezie, nu am simțit nimic. Am dormit toată ziua după! Acum respir foarte bine, aștept cântările!”, a declarat Cristina Spătar pentru Click!

Cum se simte Cristina Spătar după operația de sinuzită

Într-o postare pe rețelele de socializare, Cristina a revenit cu primele impresii post operație și și-a informat fanii că este bine.

„Gata operația mea de sinuzită…. Ura, maine plec acasă! Mulțumesc din suflet echipei dl.Profesor Dr.Zainea care face o treaba excelenta aici la spitalul Panduri. Vă MULȚUMESC mult dl Profesor Dr. !”, a spus Cristina Spătar. Copiii au rămas la tatăl lor. Sunt îngrijorați și ei! Albert tocmai ce m-a sunat sa mă întrebe: mami, ești bine? Te-ai trezit? Când vii acasă? Vrem acasă! De abia aștept se merg la copii!”, a mai declarat solista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *