Prima pagină » Radio » Actualitate » Cristina Spătar a avut parte de o nuntă regală în weekend. Unde vor merge mirii în luna de miere

Cristina Spătar a avut parte de o nuntă regală în weekend. Unde vor merge mirii în luna de miere

26 iun. 2023, 09:25,
BZI.ro, în Radio

Fără doar și poate, Cristina Spătar a avut parte de o nuntă de vis în weekend, când s-a cununat religios cu Vicențiu Mocanu! Ceremonia religioasă și petrecerea au avut loc la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al mirelui! Și chiar dacă a plouat la nunta Cristinei Spătar, acest lucru înseamnă semn de belșug, totul desfășurându-se perfect.

În weekend, Cristina Spătar și milionarul Vicențiu Mocanu s-au cununat religios la Biserica „Buna Vestire” din Râmnicu Vâlcea. Cei doi au avut două perechi de nași, Ion Paladi, alături de soția lui, Veronica, și fiul celebrului dirijor Nicolae Botgros, al orchestrei „Lăutarii” din Chișinău, Corneliu Botgros, alături de soția lui, Angela.

Cristina Spătar a avut parte de o nuntă regală în weekend

Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, s-au cununat religios, ceremonia fiind urmată de o petrecere cu adevărat fastuoasă. La eveniment au participat aproximativ 500 de persoane apropiate celor doi îndrăgostiți. Căsătoriți civil de la sfârșitul anului 2022, cei doi și-au ales două perechi de nași din Republica Moldova, prieteni cu mireasa și veniți din sfera muzicii. Aceștia au fost Corneliu și Angela Botgros, respectiv Ion și Veronica Paladi.

Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, au trăit una dintre cele mai frumoase zile din viața lor. Cei doi îndrăgostiți au făcut marele pas și au ajuns în fața altarului. Petrecerea de după a ținut până în zori, iar înainte de petrecere, cei doi au decis să dezvăluie destinația de vacanță pentru luna de miere. După momentele pline de emoție de la biserică, cei doi au sărbătorit fericitul eveniment într-o locație de vis, din Râmnicu Vâlcea.

Nunta a fost ceva de poveste, iar atiști de top au cântat pe bandă rulantă. Andra, orchestra Lăutarii de la Chișinău condusă de maestrul Nicolae Botgros, Adrian Minune, Georgiana Lobonț, Ionuț Dolănescu, Ion Paladi, Mariana Ionescu Căpitănescu au fost doar câțiva dintre cei care au încins atmosfera la nunta Cristinei Spătar. Rochia miresei a avut 10 kilograme, iar tortul 150 de kilograme.

Unde vor petrece mirii prima vacanță pentru luna de miere

Imediat după ce și-au jurat iubire în fața altarului, chiar înainte de petrecerea de nuntă, Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, au răspuns la întrebările reporterilor. Întrebați ce planuri au pentru luna de miere, bărbatul nu a vrut să dea prea multe detalii despre vacanța unde urmează să plece, însă a precizat că vor fi mai multe perioade în care vor petrece această „lună de miere” care are loc după evenimentul cel mare.

„În luna de miere… sunt mai multe luni de miere, mai fracționate”, a declarat Vicențiu Mocanu.

Însă, Cristina Spătar nu a vrut să păstreze secretă destinația pentru luna de miere și a spus lucrurilor pe nume. Cei doi vor merge prima dată în Maldive. Mai mult decât atât, aceștia vor pleca pe insula exotică însoțiți chiar de nașii de cununie.

„O să mergem cu nașii noștri, la invitația noastră o să facem o scurtă vacanță în Maldive”, a dezvăluit Cristina Spătar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *