Prima pagină » Cancan » Cristina Șișcanu vrea să-și angajeze menajeră. Ce condiții a pus și cât este salariul

Cristina Șișcanu vrea să-și angajeze menajeră. Ce condiții a pus și cât este salariul

25 ian. 2024, 10:06,
BZI.ro, în Cancan

Cristina Șișcanu vrea să-și angajeze menajeră după ce a recunoscut că nu mai face față cu creșterea fetiței și treburile casnice. În momentul de față ea este singura din familie care lucrează, după ce Mădălin Ionescu a demisionat. Totodată, Cristina Șișcanu a spus că o va răsplăti suficient de bine pe persoana în cauză dacă va fi implicată și dedicată.

Cristina Șișcanu nu se mai descurcă cu treburile casnice de una singură, motiv pentru care le-a cerut ajutorul fanilor. Deoarece, pe lângă job, urmează să se implice și în alte proiecte, vedeta vrea să găsească o menajeră full-time, însă pune anumite condiții, potrivit LPF.

Cristina Șișcanu vrea să-și angajeze menajeră

Cristina Șișcanu, originară din Republica Moldova, căsătorită cu Mădălin Ionescu de 12 ani, mamă full-time pentru fetița ei, dar și pentru băiatul soțului ei, este în căutarea unei femei care să o ajute cu treburile casnice. Vedeta a dat vestea chiar pe rețelele de socializare, acolo unde speră ca postarea sa să se răspândească rapid și, implicit, să găsească pe cineva dispusă să-i îndeplinească toate cerințele.

De asemenea, anunțul vine într-un moment plin pe plan profesional pentru prezentatoarea TV. Amintim însă că Mădălin Ionescu și-a dat recent demisia de la Metropola TV și nu se grăbește să se angajeze curând în televiziune. Dar iată cum sună anunțul făcut de Cristina Șișcanu, în vârstă de 39 de ani.

„Bună, fetelor! Vreau să vă spun că îmi caut o doamnă care să mă ajute cu toate treburile casei și, evident, să fie pricepută în așa ceva și să aibă experiență în zona aceasta. O să enumăr foarte repede câteva condiții, ce am eu nevoie în mare, în rest voi discuta cu persoana în privat toate celelalte detalii.

În primul rând am nevoie de o doamnă care să vină zilnic, de luni până vineri, de pe la ora 9.00 până la ora 17.00 și să țină casa, cum se spune. În viața mea profesională mai apar încă două proiecte pe lângă toate celelalte pe care le am și nu am cum singură să gestionez toate treburile casnice”, a scris Cristina Șișcanu pe contul de socializare.

Ce salariu oferă vedeta

Cristina Șișcanu își dorește să găsească o persoană extrem de serioasă, care să se implice în treburile casnice ca și cum ar face totul pentru propria persoană, în casa sa. Chiar dacă nu a spus cât va fi salariul, soția lui Mădălin Ionescu promite că o va răsplăti suficient de mult pe doamna în cauză pentru efortul depus.

„Vreau o doamnă căreia să îi pese de tot ce face, să se integreze în familia noastră, să ne cunoască foarte bine casa și cum merg lucrurile la noi în familie. Atât pot să spun, că copiii noștri sunt destul de ordonați și cuminți.

Pentru mine contează foarte mult să văd că îi pasă și că se implică și că face lucrurile nu doar așa, automat, ci că le-ar face pentru ea, iar atunci o să fie răsplătită înzecit. Oricum detaliile acestea le vom discuta în privat. Deja am primit peste 20 de mesaje în acest sens, sper să fac alegerea potrivită”, a mai spus soția lui Mădălin Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024