Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, profit anual de zeci de mii de euro. Din ce au ajuns să facă bani cei doi

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, profit anual de zeci de mii de euro. Din ce au ajuns să facă bani cei doi

21 apr. 2022, 21:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu fac echipă doar în familie pentru buna creștere a celor trei copii pe care-i au, ci se dovedesc a fi potriviți și în afaceri.

Cuplu-vedetă este activ atât pe rețelele de socializare, cât și în domeniul afacerilor, asta spun cifrele care-i fac să fie una dintre cele mai înstărite familii din lumea mondenă.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, venit de ordinul zecilor de mii

Pe lângă job-urile din televiziune și contractele de imagine, de pe urma cărora se aleg cu sute de euro la o postare făcută în mediul online, cei doi își rotunjesc considerabil veniturile și din profitul obținut de pe urma firmei pe care o dețin.

„500, 700 de euro (n.r. atât cere pe o postare în online), depinde. Chiar vreau să vă spun că mi-a părut rău că am cerut o dată aşa de puţin pentru că a fost un video pe care l-am postat şi pe facebook şi a făcut peste un milion de vizualizări”, a mărturisit soția prezentatorului TV.

Pe lângă job-ul de influencer, Cristina Șișcanu se ocupă îndeaproape și de activitatea firmei, iar rezultatele, în plină pandemie, sunt considerabile, ceea ce o face o femeie de afaceri de succes.

”Eu şi Mădălin avem o companie care se ocupă de producţie video şi ne gestionăm resursele astfel încât să reuşim să acoperim toate planurile”, le spunea Cristina Șișcanu fanilor din mediul online.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au rămas, pe 2021, cu un profit de ordinul zecilor de mii de euro

Astfel, cei doi soți se laudă acum cu o cifră de afaceri de 680.000 de lei, adică aproximativ 136.000 de euro, ceea ce înseamnă, față de anul anterior, un rezultat mai mare cu 350%. Din această sumă impresionantă, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, după plata salariului singurului angajat pe care-l au, a taxelor și a impozitelor, neavând nicio restanță, au rămas, pe 2021, cu un profit de ordinul zecilor de mii de euro. Pe anul trecut, firma celor doi a obținut un profit de aproape 280.000 de lei, adică aproximativ 55.000 de euro.

”Eu muncesc mai mult decât un angajat care lucrează de la 8 la 5”, a mai spus în trecut fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *