Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, detalii surprinzătoare după 12 ani de căsnicie: „Abia vorbim”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, detalii surprinzătoare după 12 ani de căsnicie: „Abia vorbim”

20 nov. 2023, 18:39,
în Cancan ultimă oră

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună o fiică, pe Petra, dar și pe cei doi copii ai prezentatorului din prima căsnicie. Recent, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au făcut un anunț surprinzător.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt împreună de 12 ani și au o familie fericită. Cei doi au împreună o fiică, pe Petra, iar alături de ei stau și cei doi copii ai prezentatorului tv din prima căsnicie, Filip și Stefania. Recent, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și-au surprins fanii după ce au făcut un anunț surprinzător în legătură cu relația lor.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, anunț surprinzător după 12 ani de căsnicie

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au căsătorit în urmă cu 12 ani și au împreună o fiică, pe Petra. De asemenea, alături de Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu locuiesc Stefania și Filip, cei doi copii ai prezentatorului TV din prima căsnicie. Recent, Cristina Șișcanu și soțul ei au făcut un anunț surprinzător pe rețelele de socializare.

„Cristina: Tu realizezi de când noi n-am mai…să stăm așa împreună?

Mădălin: Păi vrei să intru in detalii?

Cristina: Adică? La ce detalii te referi tu? Tu înțelegi că eu nu mai știu, uite cum stăm acum pe canapea, noi n-am mai stat

Mădălin: Aseară ți-am făcut masaj…

Cristina: Da, dar eu dormeam.

Mădălin: Ce să facem noi? Bănuiesc că nu suntem singurii, e foarte complicat.

Cristina: Dar nu ne întâlnim, noi nu ne-am mai întâlnit, noaptea eu fac un efort deosebit ca să te aștept pe tine de la emisiune și să termini treaba cu cățeii ca să pot să stau cinci minute cu tine și eu adorm imediat, nu apuc să schimb două vorbe.

Cristina: A, și încă ceva, nu dormim împreună, doar în zilele în care copiii dorm la bunici. Pentru că Filip nu știu ce are că vrea să doarmă cu Mădălin și atunci eu dorm cu Petra.

Mădălin: Nu știu ce să fac, nu știu cât va ține, cum să-l conving să doarmă…

Cristina: Nu știu, suntem ceva…praf (…)

Cristina: Noi în timpul săptămânii abia vorbim. Ajung la muncă (n.r postul TV unde are o emisiune) și mă apuc să vorbesc cu producătoarea și îmi spune anumite lucruri pe care eu nu le știu despre tine, adică e ceva rău și zic „nu știu, că eu n-am apucat să vorbesc cu Mădălin azi” sau dacă apucă să vorbim, mai vorbim la telefon, vorbe scurte, strict legate de copii, de casă, din astea urgente”, a fost o parte din discuția pe care au avut-o Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu.

Ce sfaturi le-au oferit internauții

Cristina Șișcanu le-a cerut sfatul internauțulor despre cum să gestioneze relația cu soșul ei, atunci când nu mai au timp pentru ei. Imedit, fanii acesteia au reacționat și au comentat la mesajul vedetei.

„Timpul le rezolvă pe toate la un moment dat”

„Toată lumea are probleme.. Stați liniștiti bine că este sănătate.. Îmbrățișări și să ne auzim cu bine..”

„Și noi avem un copil special, ideea este sa îl convingeți să doarmă singur, are o vârstă nu este ușor dar încercați după ce Filip adoarme îl lăsați singur, și noi la fel procedam fiecare cu câte un copil apoi iau blondinu și îl ducem lângă frățior, dar Mădălin după ce adoarme Filip poate să îl lase singur!”

„La cât de repede trece acum săptămâna nu vă stresați, nici nu vă dați seama că nu v-ați văzut”, au fost o parte din comentariile de la postarea Cristinei Șișcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *