Prima pagină » Cancan » Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au probleme în căsnicie?! Ce mesaj a primit vedeta

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au probleme în căsnicie?! Ce mesaj a primit vedeta

11 oct. 2021, 13:22,
în Cancan

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu par a avea probleme în căsnicie, fapt care a fost remarcat recent de o așa-zisă admiratoare. Și totuși, soția lui Mădălin Ionescu nici măcar nu s-a sinchisit să confirme sau să infirme acest lucru. Mai mult, realizatorul TV a precizat într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii că are o căsnicie minunată.

Recent, Cristina Șișcanu a primit un mesaj de la o admiratoare, fapt care a făcut-o să răbufnească în mediul online! Chiar dacă nu se știe dacă există într-adevăr probleme între vedetă și Mădălin Ionescu, reacția Cristinei a fost un pic exagerată.

Ce se întâmplă între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, având împreună și o fetiță, pe Petra. Mai mult, cei doi au o familie numeroasă, și aceasta deoarece prezentatorul TV mai are doi copii, pe care Cristina îi iubește infinit și îi consideră ai ei. Iar Cristina și Mădălin sunt bine așa cum sunt, își văd de viața personală, fără să-și expună situațiile mai puțin bune în fața oamenilor de pe internet.

Totuși, atâta perfecțiune uneori strică. O „admiratoare”, așa cum a numit-o Cristina, i-a trimis acesteia un mesaj, care a făcut-o să răbufnească pe rețelele de socializare. Femeia respectivă, cea care i-a trimis în privat părerea ei, i-a scris în mesaj Cristinei că se vede că nu mai strălucește ca înainte, întrebând-o dacă are probleme în căsnicia cu Mădălin Ionescu. Vedeta nu i-a oferit un răspuns clar, ci a punctat doar că este un mesaj de la o „admiratoare”. De precizat totuși că între fosta concurentă de la „Bravo ai stil Celebrities” și moderatorul de televiziune nu s-a pus niciodată, cel puțin în mod public, problema separării.

Ce spune Mădălin Ionescu despre despărțirea de soția sa

Mădălin Ionescu este mereu activ pe rețelele de socializare și gata să le răspundă fanilor la cele mai incomode întrebări. Nu este nimic ieșit din comun ca prezentatorul TV să organizeze sesiuni de întrebări și răspunsuri, ba chiar o face periodic și de fiecare dată răspunsurile soțului Cristinei Șișcanu îi lasă cu gura căscată pe internauți.

Așadar, nici Mădălin și Cristina Șișcanu nu sunt ocoliți de neînțelegeri și certuri. Însă, când acestea intervin între ei, cei doi stau unul lângă celălalt până le rezolvă și încearcă pe cât posibil să nu spună lucruri sau să facă gesturi care ar putea să-l rănească profund pe celălalt. Iar în ceea ce privește despărțirea sau divorțul, nu s-a pus niciodată o astfel de problemă!

„Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare. Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci”, a spus, cu privire la Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *