Prima pagină » Actualitate » Cristina Șișcanu și-a arătat burtica! „Ne întoarcem patru”!” – FOTO

Cristina Șișcanu și-a arătat burtica! „Ne întoarcem patru”!” – FOTO

03 apr. 2024, 13:00,
în Actualitate

Cristina Șișcanu și-a arătat burtica după ce s-a întors din vacanță, alături de Mădălin Ionescu. În escapada lor, cei doi i-au surprins complet pe fanii lor cu o fotografie complet neașteptată. Cristina Șișcanu pare a fi însărcinată, iar Mădălin Ionescu o mângâie mândru pe burtică. Totul a fost de fapt oglumă, o aluzie la faptul că aceasta a mâncat foarte mult.

Cristina Șișcanu și-a arătat burtica: Totul a fost o farsă!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt printre cele mai urmărite cupluri de la noi din țară. Cei doi obișnuiesc să se filmează tot timpul și să le arată urmăritorilor de pe rețele de socializare toate experiențele prin care trec, atât cele frumoase, cât și cele mai puțin frumoase.

Recent, cei doi au plecat într-o vacanță în Italia, doar ei doi, fără copii. Au vizitat o mulțime de locuri, dar au și gustat din tot felul de preparate.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au mâncat paste, iar masa a fost destul de copioasă. Cei doi s-au amuzat pe baza acestui lucru, iar vedeta a făcut o glumă, insinuând că este însărcinată și că se vor întoarce în număr mai mare acasă.

L-a amenințat pe Mădălin Ionescu cu divorțul!

Chiar dacă au o relație demnă de invidiat, recent Cristina Șișcanu a povestit unul dintre momentele tensionate din familia sa. Aceasta e mereu sinceră în fața fanilor și le spune tot ce i se întâmplă în viața personală și cea profesională. Vedeta a recunoscut recent că a avut discuții cu soțul legate de divorț.

„Împărtășesc un lucru. Într-adevăr am avut discuții despre divorț și o să vă împărtășesc care a fost motivul care a dus la o discuție de genul acesta la noi în cuplu. E un subiect așa, mai delicat, dar eu sunt transparentă și vă împărtășesc lucruri din viața noastră. La un moment dat, Mădălin voia să scoată această salcie, superba asta. De ce? Pentru că aici unde vedeți că este iarbă, erau pavele și salcia are rădăcini foarte ramificate, foarte puternice și care se împrăștie pe o suprafață foarte mare“, a spus Cristina Șișcanu.

Prezentatoarea TV, a cărui tată a decedat recent, a menționat că situația s-a detensionat în momentul în care l-a amenințat cu divorțul.

„Rădăcinile respective ridicau pavelele și era deranjant, arată urât. Mădălin a zis că: Gata, trebuie să scoatem salcia, renunțăm la ea, mergem și o plantăm pe malul unul lac și asta este. Vaai, eu când am auzit așa ceva m-am opus total, nu se poate așa ceva.(…) Discuția era destul de aprinsă. Și atunci am zis: Divorțez dacă scoți salcia (n.r. râde). Mi-a ieșit pe gură această frază”, a povestit Cristina Șișcanu pe rețelele sale de socializare.

Acum, Cristina Șișcanu și-a arătat burtica de parcă ar fi însărcinată, aceasta fiind o farsă pusă la cale de ea și de soțul ei, Mădălin Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *