Prima pagină » Cancan » Cristina Șișcanu s-a afișat în costum de baie și a fost aspru criticată. „Femeia peste 40 de ani…”

Cristina Șișcanu s-a afișat în costum de baie și a fost aspru criticată. „Femeia peste 40 de ani…”

13 mai 2024, 14:26,
BZI.ro, în Cancan

Cristina Șișcanu s-a afișat în costum de baie, în mediul online, iar internauții au criticat-o grav. În timpul vacanței sale în Grecia, Cristina Șișcanu împărtășește cu urmăritorii ei toate momentele plăcute pe care le trăiește alături de soțul ei, Mădălin Ionescu, și copiii lor.

De la locația unde s-au cazat în Grecia, Cristina Șișcanu a postat câteva poze și clipuri video pentru a ține fanii la curent cu activitățile pe care le desfășoară.

Pe când se pregătea de cină sâmbătă seara, vremea s-a schimbat brusc în bine, iar soarele a strălucit din nou pe cer.

Cristina Șișcanu s-a afișat în costum de baie și a fost aspru criticată

Prin urmare, Cristina Șișcanu a ales să stea puțin la soare pentru a se bronza. Ea s-a filmat pe balcon, unde a arătat ce costum de baie purta în acel moment: unul întreg de culoare neagră, cu spatele descoperit și decolteu în formă de V, cu marginile evidențiate cu alb, conform informațiilor de pe Playtech.

„E un soare și-o căldură! Superb, absolut superb! Și eu care tocmai mă retrăsesem în cameră să mă pregătesc pentru cină… sunt încă cu părul ud. Mă pun un pic la bronzat, ce ziceți?’, s-a exprimat Cristina Șișcanu în clipul video postat în mediul online.

Fanii nu au fost încântați de apariția ei, mai ales când s-a lăsat filmată de la spate.

„Femeia peste 40 de ani stă crăcită în fața telefonului. Revino-ți!’/ „Doamne, iartă-mă! Chiar și așa… să-și arate fundul?’/ „Așa arată o NARCISISTĂ adevărată’/ „Chiar eram de acord cu postările tale, că vorba aia, trebuie să mănânci și tu, dar de acum chiar ești nesimțită’ „Atitudinea ei, cu privirea fix în camera de filmat, cu capul mișcat usor stânga-dreapta continuu, cu zâmbetul spre propria ei figură, uitându-se precis în proprii ochi… devine ciudat! (…) Nu are nimic natural în zâmbet, privire, mișcare. Fals grosolan!’.

Cristina Șișcanu a făcut o serie de declarații controversate la adresa femeilor

Cristina Șiscanu devine din ce în ce mai implicată în mediul online, atrăgând atenția fanilor săi prin postările zilnice sincere. Pagina sa de Facebook a devenit un spațiu virtual popular, unde videoclipurile și imaginile postate adună rapid mii de aprecieri și comentarii, reflectând o varietate de reacții din partea comunității online.

Într-una dintre postările sale, Cristina Șiscanu a decis să împărtășească o experiență personală, surprinzându-și urmăritorii cu detalii despre un incident în trafic, care a avut loc într-o zi aparent obișnuită. Vedeta nu a ezitat să facă mai multe comentarii, care ar putea fi considerate ofensatoare de către multe femei.

„Se întreabă unele femei de ce le înșală bărbații și de ce bărbații lor pleacă cu altele. De ce, de ce, de ce? Acum vă povestesc o întâmplare de unde să trageți singuri concluziile. Mergeam și eu ca omul cu mașina, mă duceam la mama, merg pe acest drum zilnic, cel puțin o dată pe zi. Este acolo o cotitură mai ciudată și eu cu doamna respectivă ne-am întâlnit și a început să aud cum strigă și gesticulează la mine. A dat și geamul jos să se audă și mai bine și îmi spunea… îi citeam pe buze «ești proastă, ești proastă, ești proastă». Atunci am dat și eu geamul jos și am întrebat-o ce are și ea îmi arăta oglinda stradală cu degetul. Și a început să urle la mine. Era atât de urâtă… știți cât de urătă era?… și cu un păr vâlvoi, era nearanjată și nefardată’, le-a spus Cristina Șișcanu internauților.

Partenera lui Mădălin Ionescu a provocat discuții prin exprimarea propriei opinii despre motivele pentru care partenerii pot căuta afecțiunea în brațele altor femei. Această analiză a relațiilor a provocat reacții variate în comentarii, de la apreciere pentru sinceritatea vedetei până la critici dure.

„Stăteam și mă întrebam cum pot exista astfel de femei. Pentru că femeia ar trebui să fie blândă, să dăruiască iubire, să aibă răbdare, de unde așa ceva? Am ajuns la concluzia că femeile urâte și ne****** sunt rele. De ce zic urâte? Pentru că au sufletele urâte. Cu siguranță dacă femeia respectivă ar fi emanat iubire, înțelegere ar fi fost atât de frumoasă dar așa… era atât de urâtă… era groaznică. Eu care eram în mașina mea, îmi venea să îmi iau câmpii, da păi bărbatul ei? Sunt convinsă că o înșală și nu are nicio treabă cu ea dacă o avea bărbat’.

Aflată în vacanță în Grecia, Cristina Șișcanu s-a afișat în costum de baie, în mediul online, iar acest lucru a atras un val de antipatie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *