Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Șișcanu rupe tăcerea după zvonurile apărute! Ce se întâmplă între ea și Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu rupe tăcerea după zvonurile apărute! Ce se întâmplă între ea și Mădălin Ionescu

28 mai 2024, 23:41,
în Cancan ultimă oră

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, însă chiar și ei se confruntă cu zvonuri legate de presupuse probleme pe care le-ar avea în relație. După ce a primit mai multe mesaje în care i se spunea că ea și soțul ei nu s-ar înțelege, de fapt, atât de bine pe cât vor să pară pe internet, Cristina Șișcanu a rupt tăcerea.

Într-un filmuleț pe care l-a publicat pe pagina sa de Facebook, prezentatoarea TV a spus tot adevărul despre mariajul ei și al lui Mădălin Ionescu.
Jurnalista a mărturisit că nu crede într-o relație în care cei doi parteneri nu se iubesc și că nu ar avea de ce să se prefacă fericită alături de Mădălin Ionescu, dacă mariajul lor n-ar funcționa.

Cristina Șișcanu rupe tăcerea după zvonurile apărute!

Pe de altă parte, Cristina Șișcanu a povestit că ea și Mădălin Ionescu sunt mult mai apropiați în realitate decât în postările de pe internet și că nu se sfiesc niciodată să își arate unul altuia cât de mult se iubesc.

„Nu cred într-o relație de lungă durată dacă nu există atracție, dacă nu există iubire, aceste sentimente care stau la baza unei relații de cuplu solide. Dacă unii stau a la long așa din nu știu ce rațiuni, acolo există niște compromisuri incredibile.(…) Despre ce voiam eu să vorbesc este că, „Voi mimați fericirea. De fapt, voi nu mai aveti treabă unul cu celălalt”. Am avut aceste comentarii la niște video-uri de-ale noastre: „Vă prefaceți, că de fapt nu mai aveți treabă, sunteți falși”.

Eu am o întrebare, de ce am mima noi că suntem un cuplu solid dacă n-am fi? Ce avem de câștigat? Nimic. Asta este starea noastră naturală, poate chiar în realitate este mai pronunțată decât vedeți voi aici, pe rețelele de socializare. Mă refer la doamnele alea care comentează. Sau: „Vai, dar nu vă e rușine să faceți așa? Deja aveți o vârstă”. Așa ce? Că ne pupăm, că ne luam în brațe? Sunt manifestări normale într-un cuplu și chiar în public. Eu câteodată stau și mă gandesc, m-am nascut eu pe altă planetă? Nu am de ce să justific, nu am nevoie de validarea nimănui, voi asta nu întelegeți. Nu am nevoie să ne valideze oamenii pe noi ca un cuplu fericit. Dacă nu am fi bine unul cu celălalt, s-ar vedea imediat”, a spus Cristina Șișcanu, pe Facebook.

Ce la ce încep discuțiile între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu?

În ceea ce privește micile probleme din cuplu, Cristina Șișcanu recunoaște că și între ea și soțul ei mai apar astfel de divergențe, însă nu sunt deloc grave. Prezentatoarea TV consideră că discuțiile dintre ea și Mădălin Ionescu sunt unele normale, care apar în orice familie, iar acestea nu pornesc niciodată din interiorul relației lor, ci din cauza factorilor externi.

„Singurele noastre probleme sunt legate de viața de zi cu zi, așa cum le au majoritatea. Astea ne mai stresează, astea ne mai enervează, astea ne fac mai recalcitranți, mai nervoși. În rest, dacă am avea norocul să n existe, nu cred că ar mai apărea discuții între noi. Micile discuții care apar sunt, așa cum se întamplă în orice cuplu organizat, legate de organizarea vieții de zi cu zi. De stresul care vine din exterior, nu vine din interiorul cuplului nostru” , a mai mărturisit soția lui Mădălin Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
07 septembrie 2024
07 septembrie 2024