Prima pagină » Cancan » Cristina Șișcanu revine ca prezentatoare. Ce proiect TV pregătește soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu revine ca prezentatoare. Ce proiect TV pregătește soția lui Mădălin Ionescu

01 iun. 2022, 09:26,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita vedetă Cristina Șișcanu revine în televiziune ca prezentatoare, după o perioadă în care s-a dedicat în special familiei. Soția lui Mădălin Ionescu este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară și are o vastă carieră în acest domeniu. Și totuși, odată cu venirea pandemiei, Cristina Șișcanu a decis să se reprofileze, performând mai mult pe online.

Cristina Șișcanu s-a lansat în televiziune cu mulți ani în urmă, unde l-a și cunoscut pe soțul ei, Mădălin Ionescu. Debutul Cristinei a fost ca reporter și, treptat, a ajuns în postura de prezentatoare, însă a renunțat la acest rol de o bună bucată de timp. Dar acum este pregătită să revină cu un nou proiect pe micile ecrane.

Cristina Șișcanu revine ca prezentatoare

Frumoasa vedetă încă tânjește după televiziune, mediul care a transformat-o în profesionista de astăzi. Chiar dacă parteneriatele pe care le-a câștigat prin promovarea pe Instagram îi asigură un venit peste media din România, aceasta a tot căutat un proiect TV pe măsura ambiției ei.

„Televiziunea a fost marea mea pasiune dintotdeauna! Eu am muncit cu foarte mult drag și mi-a plăcut foarte mult să fac reportaje, să prezint subiecte. Când eram în televiziune, știam când plec de acasă, nu știam când mă întorc! Viața mea era 100% dedicată televiziunii, pentru că îmi plăceau subiectele, îmi plăcea să fac meseria asta”, a recunoscut Cristina Șișcanu.

Soția lui Mădălin Ionescu a lucrat mai bine de un deceniu în TV, timp în care a defilat în calitate de concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, show-ul de modă difuzat de Kanal D. Munca „pe sticlă” a ajutat-o să deprindă abilitățile necesare pentru a fi o prezență de succes și pe rețelele sociale, și, după ce a refuzat în repetate rânduri să se întoarcă în TV din cauză că nu era mulțumită de propunerile primite, Cristina și-a luat inima în dinți și s-a avântat într-un nou proiect.

„A apărut partea asta cu online-ul, care m-a furat, într-adevăr, pentru că aici lucrurile se întâmplă spectaculos de repede. Oricum, m-a ajutat să mă dezvolt pe partea de online, având în vedere faptul că am lucrat în televiziune. Cumva este diferit de televiziune, dar se și aseamănă foarte mult. Acum voi avea un proiect TV pe care-l voi realiza și-l voi prezenta. Abia aștept să înceapă! Am filmat chiar și un teaser pentru anunțarea proiectului”, a mai spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au cunoscut în televiziune

Cristina Șișcanu susține că întotdeauna i-a plăcut să lucreze în televiziune, mai ales că acolo și-a cunoscut și marea iubire. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, pe când el prezenta Acces Direct la Antena 1, iar ea era reporter. Cristina Șișcanu spune că mereu și-a iubit meseria de jurnalist și și-a făcut treaba cum a știut mai bine. Pentru ea, această meserie era o provocare mereu, pentru că îi aduce ceva nou și o ținea mereu pe poziții.

Cristina și Mădălin au împreună o fetiță în vârstă de 5 ani, pe nume Petra, însă fostul prezentator al Acces Direct mai are un băiat și o fată din căsnicia anterioară. Însă Cristina Șișcanu are o relație specială cu copiii soțului ei din mariajul pe care acesta l-a avut cu Mihaela Coșerariu. De multe ori, Cristina și-a demonstrat afecțiunea pentru Filip, băiatul lui Mădălin, care suferă de hemipareză, o boală neurologică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *