Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Șișcanu nu a avut încredere în căsnicia cu Mădălin Ionescu! Ce mărturisire i-a făcut soțului ei

Cristina Șișcanu nu a avut încredere în căsnicia cu Mădălin Ionescu! Ce mărturisire i-a făcut soțului ei

13 feb. 2022, 10:00,
în Cancan ultimă oră

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Și-au unit destinele în urmă cu mai bine de un deceniu, iare de-a lungul timpului relația lor a decurs numai lapte și miere.

Din rodul iubirii lor s-a născut micuța Petra, cel de-al treilea copil al prezentatorului TV. De-a lungul celor 12 ani de relație, cei doi au uimit cu aparițiile lor și au demonstrat că au sentimente sincere și puternice unul față de celălalt.

Totuși, se pare că vedeta de televiziune nu a crezut încă de la început în mariajul cu soțul ei, ba chiar a rămas surprinsă că au reușit să fie atâția ani împreună.

Cristina Șișcanu, mărturisire neașteptată! Ce i-a dezvăluit lui Mădălin Ionescu?!

Este luna iubirii, iar cei doi au decis să facă ceva cu totul aparte pentru a-și celebra dragostea pe care și-o poartă. Mădălin Ionescu s-a întrecut pe el însuși și i-a făcut o surpriză de proporții soției sale. El a decorat o cameră a unui hotel de lux din Capitală cu baloane roșii în formă de inimă, florile preferate ale Cristinei Șișcanu, lalelele albe, dar și cu petale de trandafir roșu.

Ați crede că vedeta de televiziune a rămas fără grai, dar nici pe departe. Ba chiar i-a făcut o mărturisire incredibilă soțului ei.

„N-am crezut că o să facem nici 10 ani de la nunta, dar facem 11 ani de la nuntă și 12 ani de relație”, i-a spus Cristina Șișcanu lui Mădălin Ionescu în cel mai recent vlog.

Cum a cerut-o Mădălin Ionescu de soție pe Cristina Șișcanu: „E ra gol în dormitor și mă aștepta”

Vedeta de televiziune a dezvăluit că avut parte de o cerere în căstorie extrem de atipică.

Prezentatorul TV Mădălin Ionescu nu a îngenuncheat atunci când a pus întrebarea cea mare, ci a așteptat-o pe Cristina Șișcanu îmbrăcat doar în costumul lui Adam.

„Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut și flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să își pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ținutelor lipsă. Am spus ‘da’, după care a urmat o noapte de amor”, a declarat Cristina Șișcanu în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *