Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Șișcanu, noi detalii despre rudele din Ucraina, aflate în mijlocul războiului

Cristina Șișcanu, noi detalii despre rudele din Ucraina, aflate în mijlocul războiului

27 feb. 2022, 11:40,
în Cancan ultimă oră

Cristina Șișcanu a explicat de ce a plecat în Viena când cu puțin timp înainte a anunțase că rudele sale se află în mijlocul războiului, în Ucraina.

În ultimele zile, Cristina Șișcanu a primit foarte multe critici din cauză că a ales să plece în vacanță în Viena alături de soțul ei, Mădălin Ionescu, după ce cu puțin timp înainte anunțase pe Instagram că este foarte îngrijorată din cauza că o parte din rudele sale se află în Ucraina, în mijlocul războiului.

De aici până la un adevărat scandal nu a fost decât un pas. Soția lui Mădălin Ionescu  a primit o mulțime de comentarii și mesaje pe Instagram în care oamenii o acuzau că nu îi pasă, de fapt, de situația rudelor sale aflate în suferință și că doar a jucat teatru. Deranjată de astfel de comentarii nefondate, Cristina Șișcanu a decis să lămurească toată situația despre cum s-au întâmplat, de fapt, lucrurile.

Cristina Șișcanu a dat replica celor care o critică

Cristina Șișcanu planificase această vacanță în Viena cu mai mult timp înainte de a izbucni războiul între Rusia și Ucraina, așa că s-a gândit dacă să facă acest pas și să plece în vacanță având în vedere situația actuală.

După ce s-a asigurat că totul este în regulă cu rudele ei din Ucraina și că viața lor nu le este pusă în pericol, cei doi au decis, totuși, să profite de vacanța pe care și-au planificat-o, având în vedere că era și achitată.

Cristina Șișcanu a mai explicat și că, în cazul în care ar avea nevoie de ajutor rudele sale, le-ar fi oferit cazare și tot ceea ce au nevoie fără să stea pe gânduri nicio clipă. În orice moment este pregătită să ofere ajutor și poate face acest lucru de oriunde s-ar afla, fie în București, fie în Viena.

„Am plecat după ce m-am asigura că membrii familiei din Ucraina sunt toți la un loc, la un loc sigur. Mi-ați spus că decât să mă duc la Viena, mai bine mă duceam să ajut un refugiat. Dragilor, știu că este moda asta a tuturor să lanseze acte de binefacere. Voi credeți că dacă mi-ar cere cineva ajutorul sau ar fi nevoie de ajutorul meu, că eu aș refuza? În contextul în care eram dispusă să primesc mulți oameni. Aici mă refer la soții verișoarelor mele, pe care eu nu i-am cunoscut, sunt rude cu mine prin alianță.

Eram pregătitiă să primesc zece persoane de care să am grijă în perioada asta, nu despre asta e vorba. Nu trebuie să facem lucrurile de fațadă. Mădălin mi-a explicat foarte clar, durerea este aceeași, fie că ești acasă(…) Ce putem face de acasă, aceleași lucruri le putem face și din Viena. Am gândit la rece, plătisem o deplasare. E important să fii rațional în aceste momente, să nu lași panica să te domine”, a declarat Cristina Șișcanu, la Instastory.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *