Prima pagină » Cancan » Cristina Șișcanu, mămică pentru a doua oară? Ce anunț a făcut vedeta

Cristina Șișcanu, mămică pentru a doua oară? Ce anunț a făcut vedeta

12 iul. 2021, 11:26,
în Cancan

Cristina Șișcanu și-a anunțat fanii că vrea să devină mămică pentru a doua oara. Vedeta este căsătorită cu Mădălin Ionescu de mai bine de 10 ani și au o familie fericită. Cu toate acestea, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! își dorește să mai devină mamă o dată.

În ultima perioadă, Cristina a fost luată la rost de către urmăritorii ei de pe Instagram din cauza unor fotografii pe care aceasta le-a postat.

Cristina Șișcanu, mămică pentru a doua oară?

După o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe pagină personală a prezentatoarei, se pare că soția lui Mădălin Ionescu a declarat că și-ar mai dori un al doilea copil.

Cât despre mariajul pe care îl are cu Mădălin Ionescu, vedeta le-a oferit fanilor ei o serie de sfaturi pentru o căsnicie de durată.

„Prima condiție trebuie să o aibă doi: un el și o ea, sau mă rog, nu contează, atunci când decid să fie împreună e să existe acea chimie, acea atracție, adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere.

Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul care vrea să trăiască într-un mod de a agonisi”, a declarat Cristina Șișcanu.

În ceea ce privește bebelușii, Cristina Șișcanu are câteva idei bine puse la punct în ceea ce privește alăptarea celor mici.

„Laptele matern este cea mai bună hrană pentru bebeluș. Alăptarea exclusivă până la 6 luni, iar apoi, în paralel cu diversificarea, până la vârsta de 2 ani ai copilului, o consider esențială în dezvoltarea psihică, emoțională și fizică a copilului.

Alăptarea creează o legătură sublimă între mamă și copil și lasă să iasă la iveală în modul cel mai firesc cu putință faptul că noi, oamenii, avem nevoie unii de ceilalți și existăm unii pentru ceilalți”, a precizat Cristina Șișcanu.

Cu ce dietă de slăbit a scăpat Cristina Șișcanu de 15 kilograme

Imediat după sarcina, în numai câteva luni, Cristina Șișcanu a dat jos nu mai puţin de 10 kilograme. Ultimele însă i-au cam dat de furcă, motive pentru care a recurs la sport şi la dietă.

”Am slăbit în mai multe etape, dar în ultima am ţinut următoarea dietă: dimineaţa am de ales între trei tipuri de mic dejun: mănânc 35 de grame de fulgi de ovăz cu 200 de grame de iaurt sau două ouă fierte cu un avocado, am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. La prânz, mănânc grătar cu legume, peşte, iar seara mănânc 135 de grame de paşte integrale, brânză rasă care să fie degresată sau o salată cu multe legume. De prin august ţin dieta asta. Am slăbit în total 15 kg. Acum am 62 de kilograme, dar vreau să ajung la 59 de kilograme”, a spus Cristina în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *