Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Șișcanu, mamă pentru a doua oară? Vedeta își dorește un băiețel

Cristina Șișcanu, mamă pentru a doua oară? Vedeta își dorește un băiețel

15 mart. 2022, 22:03,
în Cancan ultimă oră

Cristina Șișcanu radiază de fericire încă de când a devenit mamă pentru prima dată! Ei bine, pentru că și-a intrat foarte repede în rolul de părinte, vedeta nu spune nu celui de al doilea copil. Iată declarațiile exclusive făcute la Antena Stars!

Crisitina Șișcanu are o familie foarte frumoasă și nu ezită să se mândrească cu ea oriunde s-ar afla. Ei bine însă, fanii nu au putut să nu fie curioși, astfel că vedeta deseori a primit întrebarea cea magică despre cel de al doilea copil.

Cristina Șișcanu, mamă pentru a doua oară?!

Ei bine, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, în direct la Antena Stars, Cristina Șișcanu a dezvăluit că a avut în plan împreună cu soțul ei să facă cel de al doilea copil chiar anul trecut, însă ceva i-a făcut să se răzgândească.

Mai exact, pandemia de care nu mai scăpam și războiul de acum, au făcut-o pe frumoasa vedetă să dea înapoi, cel puțin pe moment, explicând că nu este un o perioadă oportună și sigură pentru a face un copil în aceste vremuri, astfel că vrea să mai amâne marele eveniment.

Vedeta își dorește un băiețel

Toată lumea știe faptul că vedeta are acasă o fetiță superbă, care-i aduce zâmbetul pe buze și ei și soțului său. Micuța crește pe zi ce trece, astfel că părinții ei sunt din ce în ce mai fericiți că a apărut în viața lor.

Pentru că au acasă o fetiță, Cristina Șișcanu își dorește pe viitor să facă un băiețel pentru a avea cea mai frumoasă pereche de copii.

„Meseria de părinte este una dintre cele mai complicate. Imi doresc să mai devin părinte pentru a doua oară. Chiar eram hotărâtă să trecem la treaba sa zic asa, dar sincer mă sperie lumea în care suntem. Deocamdată sunt reticientă. Mi-aș dori un băiețel, dar mai așteptăm”, a declarat Cristina Șișcanu la Antena Stars.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *